Sightseeing Eidfjord

Status:
Fullt

Bli med på sightseeing i dramatisk og vakker vestlandsnatur. Oppleve Eidfjord, Hardangervidda Natursenter og Vøringsfossen med buss fra Eidfjord.

Turen går med buss fra kaien i Eidfjord til opplevelsessenteret Hardangervidda Natursenter. På senteret får du se en spennende panoramafilm av Ivo Caprino, hvor du kan delta på en reise i fjord, fjell og foss. Vi lover deg en flott opplevelse av høye fjell og dype fjorder, med nervepirrende stup ned i bratte juv og rolige sekvenser over fjellvann og isbreer. Du kan også, gjennom interaktive stasjoner, filmer og akvarier, utforske naturens samspill og relasjoner mellom natur og menneskelig virksomhet.

Fra Hardangervidda Natursenter går turen videre opp Måbødalen hvor man har en fantastisk utsikt over Norges mest kjente fossefall; Vøringsfossen. Den har et loddrett fall på 145 meter, og et totalt fall på hele 182 meter. I 2006 var Vøringsfossen Norges mest besøkte naturattraksjon. Noe som ikke er vanskelig å forstå når vi stopper ved et utkikkspunkt ved fossen. Sightseeing avsluttes i Eidfjord kl. 14:40 og korresponderer med MS Tedno.

Fakta

Varighet
ca 2.5 timer

Avreisetidspunkt
kl. 12:15 (bussen står ved veien utenfor Turistinformasjonen i Eidfjord)

Returtidspunkt
kl. 14:40 (bussen står ved veien utenfor Turistinformasjonen i Eidfjord)

Priser
nok 310,- (voksen)
nok 250,- (barn under 16 år)
inkl. billett til Hardangervidda Natursenter

Sesong
Daglig fra 1. mai til 30. september

Salgsstopp nettbutikk
kl. 17:00 dagen før avreise