Skip to main content

Å reise på en aktiv ferie blir stadig mer populært. Vi i Tide Reiser fornyer og utvider derfor jevnlig vårt utvalg av fotturer, pilegrimsvandring og ulike turer som baserer seg på vandring.

Aktiv ferie - noe for deg? 

Å besøke og oppleve et land til fots gir deg et helt nytt perspektiv.  Både dufter, farger, kultur og mennesker kommer tettere innpå. 

Vi ønkser at ferien skal gi deg en følelse av det gode liv - med opplevelser og inntrykk du vil tenke tilbake på med glede. Dagsetappene skal på ingen måte oppleves som en prøvelse, men skal gi deg den gode følelsen av å ha brukt kroppen når du etterpå nyter kvelden i godt lag. 

Trenger du en hviledag inn imellom, er du selvfølgelig velkommen til det. 

Aktiv ferie med gruppe

Turopplevelser blir ofte bedre når du deler de med noen. Alle turene våre kan tilpasses større grupper. Vi skreddersyr også alle typer gruppereiser etter deres ønsker og budsjett - og arrangerer reiser med både fly, båt og buss. 

Kunne du tenke deg å bli med på vandring i Cinque Terre eller Toscana? Les mer om våre turer under. 

God aktiv ferie!

Fjellvandring Tatra

Bli med på fotturer i de populære og billedskjønne Tatrafjellene. Les mer! Tatrafjellene – som skapt for fotturer! Disse unike fjellene er en del av Karpatene, en fjellkjede som danner en bue på omtrentlig 1500 km langs Sentral-Europa. Og de er virkelig som skapt for fjellvandrin...

8 dager Fra 15 990,- Les mer
@tidereiser      Instagram