Skip to main content

Aktiv ferie 2020 - Dette er våre turer

Kunne du tenke deg en aktiv ferie i 2020? Vi tilbyr ulike turer - fra enkle fotturer, pilegrimsvandring til litt mer krevende fjellvandring. Finn ut hvilken tur som passer for deg! 
 


Fjellvandring i Nerja, Spania 
Bli med til Solkysten og opplev unike vandringer i El Fuerte, El Cielo og Caminito del Rey. Vakre Nerja ligger omtrent 50 km øst for Malaga, og er et ypperlig utgangspunkt for vandring om vinteren. Byen omtales som sjarmerende, vakker og rolig - og kontrastene er store. Fra strandlinjen med sin nydelige promenade ved Middelhavet - til fjellene som ruver i barkgrunnen. 

Årets tur varer fra 25. januar til 1. februar. FULLBOOKET! 

Les mer om fjellvandring i Nerja her! 

 

Vandring i Cinque Terre, Italia 
Cinque Terre i Italia er et unikt kystlandskap som innbyr til vandring og oppdagelse. Med sine ørsmå og søte ansamlinger av fargerike hus, høyt oppe på klippen eller helt nede ved vannskorpen, er de virkelig et skue. Bli med å gå på de svingete og smale veiene og stiene som fører deg inn mellom fiken- og sitrontrær, olivenlunder eller klestørken som flagrer i en beboers hage. Nytt av året er at vi inkluderer vandring på Portofinofjellet og Portovenere! 

Årets turer varer fra 19. til 24 mai og fra 15. til 20. september. 

Les mer om vandring i Cinque Terre her!

 

Vandring i Toscana, Italia 
Vi skal til Tocana for å utforske urørt, vakker natur og oppleve genuin gjestfrihet i en herlig avslappet atomosfære. I disse fabelaktige omgivelsene drar vi på oppdagelsesferd med en lokal, engelsktalende vandreguide, i tillegg til vår egen faste og trygge reiseleder. På denne turen får du også oppleve mat som er laget på tradisjonelle oppskrifter og kortreiste råvarer, med en enkelhet som både forbløffer og begeistrer. 

Årets vandring i Toscana varer fra 22. til 29. mai. 

Les mer om vandring i Toscana her!

 

Vandring på Madeira, Portugal 
Madeira byr ikke bare på blomstring og deilig sommertemperatur året rundt. Dette er et eldorado for den som elsker å gå på tur! Bli med og opplev en blanding av kulturlandskap og ren natur. Vi skal bo på Hoptel Girassol som ligger flott til i Lido-området utenfor Funchal. Hotellet har kort vei til sjøen, hyggelige restauranter og barer. 

Årets vandring på Madeira varer fra 14. til 21. juni. 

Les mer om vandring på Madeira!  

 

Vandring i Dolomittene, Italia
Opplev de sjarmerende og naturskjønne italienske alpene! På denne turen vandrer vi i et vakkert og storslått landskap - kjent for sine mektige fjelltopper og grønne daler. Vi sjekker inn på hyggelige Hotel Los Andes. Hotellvertinnen Paola er en travel og blid dame med mange jern i ilden. Hun tilbyr vandringturer til alle sine hotellgjester og leder selv de dalige vandreturene.
Finn frem turklær og godt fottøy, og bli med på en aktiv og spennende tur til Italia! 

Årets vandring i Dolomittene varer fra 12. til 19. juli. 

Les mer om vandring i Dolomittene!  

 

Pilegrimsvandring fra Léon til Santiago de Compostela, Spania
Kom tett på kulturen, naturen, det sosiale og lokal mat og vin. Bli med på vår pilegrimsvandring fra Leon til Santiago de Compostela! Dette er virkelig en opplevelse for livet, hvor vi vandrer gjennom koselige landsbyer, over åpne sletter, gjennom frodige nøtteskoger og blant vinranker. Turen avsluttes med to overnattinger i Santiago de Compostela. Her er det mulig å utforske den vakre byen alene eller sammen med noen. 

Årets pilegrimsvandringer varer fra 18. til 24. mai og 3. til 9. september. 

Les mer om pilegrimsvandring fra Leon til Santiago de Compostela!