Skip to main content

Klassiske reiser 2020 - Dette er våre påsketurer

Har du bestemt deg for hvor du vil feire påsken i år?

Tide Reisers påsketurer 2020 går alle med komfortable turbusser.  

Vi har en utenlands- og to innenlandsdestinasjoner: 
vakre Bremen i Tyskland, Skei i Jølster samt Tønsberg inklusiv svipptur til Strømstad.

Les mer under!  

 

Påske i Bremen
Hansabyen Bremen i Tyskland er stor og liten på samme tid, og har en svært sjarmerende bykjerne.
Langs elven Weser står den gamle begyggelsen omkranset av byens grønne lunger. Byen er en viktig havneby, produserer øl av høyeste kvalitet og Mercedes-Benz' luksusbiler. Vi skal nyte påskedagene her i denne byen, kjent for sin gjestfrihet. Til fots og med en lokalguide får vi se noen av de mange serverdighetene, som eksempelvis By-musikantene, markedsplassen, domkirken og Roland-statuen. Vi skal selvsagt besøke "Osternwiese" - byens årlige, store påskefest, som har røtter tilbake til 1930-tallet. Her er masser av bode, mat og drikke samt andre fine opplevelser. En kveld spiser vi middag i selveste Rathauskeller (Rådhuskjelleren). Vi drar ut med Stenaline fra Oslo og tilbake med DFDS fra København. 

Årets tur varer fra 08. - 13. april 2020, fra Bergen.

Les mer om turen  Påske i Bremen her!

 

Påske i Tønsberg og Strømstad
Vi inviterer deg med til en hyggelig påskehelg! 
Vår turbuss tar oss til sørlandsperlen Flekkefjord, hvor vi blir en natt. Så til vakre Tønsbreg, Norges eldste by, med sin nydelige skjærgård. Det yrer av liv på Bryggen, kjent som den er for sin hyggelige atmosfære, mange arrangementer, restauranter og utesteder. 
Her skal vi bo flott og sentralt på Quality Hotel Tønsberg, rett ved bryggekanten og i gangavstand til alle sentrums fasiliteter. Bygningens arkitektur er inspirert av byens maritime historie.
Vi besøker Midgard Vikingsenter og får oppleve livet i Gildehallen gjennom de flotte gjenstandene de døde fikk med seg på sin siste reise. Påskeaften tar vi Color Line over til Sverige og Strømstad. Her får man anledning å gjøre en ordentlig svenskehandel. 

Årets tur varer fra 08. - 12. april 2020, fra Bergen. 

Les mer om turen Påske i Tønsberg og Strømstad her!  Påske i Jølster
Vi feirer påskehelgen sammen i vakre Sunnfjord! 
Thon Hotel Jølster ligger i naturskjønne omgivelser ved nordsiden av Jølstravatnet, midt mellom Sognefjorden og Nordfjorden. Herfra er det kort vei til noen av de mest spektakulære og kjente turistattraksjonene i landsdelen. Det blir utflukter til både Ørsta og Fjærland, i tillegg til at hotellet varter opp med levende musikk i salongen. Hotellet har også svømmebasseng, så husk badetøyet.
Hotellet har siden 1889 alltid hatt personlig atmosfære, komfort, kvalitet og trivsel som varemerke. Det familiedrevne hotellet byr på god mat i hyggelige omgivelser. 

Årets tur varer fra 09.- 12. april 2020, fra Bergen. 

Les mer om turen Påske i Jølster her!  

 

 

Ring oss gjerne på  55554400 - så hjelper vi deg.