Skip to main content

Påske Bremen

Ta påskeferien i Bremen! 

Bli med på en sosial busstur til hansabyen Bremen og nyt noen deilige påskedager med hyggelige utflukter i koselige omgivelser.
Vi bor på et behagelig firestjerners hotell sentralt i byen med gangavstand til det meste. 

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under!

Dagsprogram

 • Bremen by er stor og liten på samme tid. Den har en sjarmerende liten kjerne, som kan minne litt om provinsiell småby – med gammel bebyggelse omkranset av grønne lunger langs elven Weser. På den andre siden er Bremen også kjent for å ha en stor og viktig eksporthavn. Rundt 700 000 tyskproduserte biler sendes ut i verden fra denne havnen hvert år!

  Vi skal nyte påskedagene i denne vakre byen. Vi får omvisning med lokalguide til fots for å se noen av de mange severdighetene, som eksempelvis By-musikantene, markedsplassen, domkirken og Roland-statuen som for øvrig er å finne i flere byer rundt om Europa . Vi skal besøke «Osternwiese» - byens påskefest, som har røtter tilbake til 1930-tallet. Her er boder, mat og drikke - samt andre fine opplevelser. En kveld spiser vi middag i rådhuskjelleren – Rathauskeller. De andre kveldene spiser vi i hotellets restaurant. Vi drar ut med Stena Line fra Oslo – og hjem igjen med DFDS fra København.

 • Dag 1: Bergen - Oslo, avgang med Stenaline

  Vi drar fra Bergen om morgenen - over fjellet til Oslo. På Kvelden tar vi Stenaline til Fredrikshamn. Vi hygger oss om bord med middag i fellesskap, og skipets fasiliteter.

 • Dag 2: Fredrikshamn - Bremen

  Vi koser oss med frokst om bord før vi ankommer Fredrikshamn. Bussen kjører på tvers gjennom Danmark og så sørover til Tyskland, forbi Hamburg til Bremen. Her skal vi bo de neste dagene på Radisson Blu Bremen, et godt firestjerners hotell et steinkast fra byens rådhus. Denne kvelden blir det middag på hotellet.

 • Dag 3: Bremen

  Etter en god frokost skal vi ut og oppleve byen sammen med vår lokale guide. Vi får høre om byen historie og vi får se noen av de mange severdighetene. Vi skal også ta oss en spasertur i Bremen vakre gamleby, Schnoor - som oser av nostalgi. Middag i samlet lag på hotellet om kvelden.

 • Dag 4: Bremen

  I dag har man formiddagen "fri" til å titte litt rundt i de koselige gatene på egenhånd. Senere møtes vi for å dra til "Osternwiese" - som er byens påskefest. Tradisjonen med Osternwiese går helt tilbake til 1930-tallet, og her finner du forskjellige salgsboder og mye godt av både mat og drikke. Denne kvelden, selve påskeaften, skal vi spiese middag på restaurant i byen.

 • Dag 5: Bremen - København, avgang med DFDS

  Dagen begynner med frokost på hotellet før vi tar fatt på vår hjemreise. Vi kjører nordover, med stopp underveis. Fortsetter så videre til København for vår avgang med DFDS til Oslo.

 • Dag 6: Oslo - Bergen

  Vi ankommer Oslo om morgenen, og fortestter så på vår returreise over fjellet tilbake til Bergen.