Skip to main content

Midtsommer i Telemark

Nyt midtsommerdager i Telemark, med live-musikk og dans om kveldene

Vi skal bo godt - på Straand Hotel i Vrådal, og vi skal på utflukter. Det blir stemningsfullt Midtsommernattscruise med MS Fram om St.Hans aften - med bål på stranden, og utflukt til Heddal stavkirke dagen etter. 

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under! 

 
 

 


 

 

 

 

Dagsprogram

 • Straand Hotell, som i dag er en del av «De Historiske», har helt siden 1864 sørget for trivsel og god service til sine gjester. De gode tradisjonene og gjestfriheten, som har gått slekters gang i mer enn 150 år, sitter fremdeles i veggene og gjør at du føler deg som hjemme. Her skal vi bo og leve godt med flotte innendørsfasiliteter som badebasseng, sauna, dansebar og en velrenommert restaurant - samt deilige utendørsomgivelser som blant annet inkluderer en stor terrasse med uteservering, en flott sandstrand, gressplen og utleie av pedal- og robåter.

 • Dag 1: Bergen - Straand Hotel, Vrådal

  Avreise fra Bergen busstasjon, perrong P. Påstigning i Åsane, Arna og Trengereid før ferden går videre via Norheimsund. Vi tar fergen fra Tørvikbygd over til Jondal, og følger videre via Odda opp til Haukeli hvor vi stopper for felles lunsj. Vi kjører videre via Åmot og ankommer Vrådal på ettermiddagen. Vi sjekker inn på gode Straand Hotell med sin idylliske beliggenhet ved Nisser innsjøen. Lunsj og middag er inkludert hver dag, samt livlige toner man kan svinge seg til på kvelden.

 • Dag 2: Midtsommernattscruise med MS Fram

  Frokosten nytes, vi har det ikke travelt. Dagens utflukt skal foregå først til kvelden, så denne dagen disponerer du tiden slik du ønsker. Lunsj inntar vi i samlet lag på hotellet midt på dagen, og middagen blir servert tidlig kveld. Senere går vi ombord på veteranbåten MS Fram, som tar oss med ut på innsjøen Nisser for et stemningsfylt midtsommernattscruise. Vi cruiser mellom Nissers vakre øylandskap og skjærgård og når vi igjen legger til kai vil vi bli møtt av et stort St. Hans-bål på stranden.

 • Dag 3: Utflukt til Heddal stavkirke

  Vi koser oss med frokosten før vi drar på utflukt. Vrådal er stolt av sin kulturarv og de mange attraksjonene i området. Stedet har en rik tradisjon for bunader og rosemaling, store skianlegg, mange turstier og gode fiskevann. Vi skal på utflukt til Heddal stavkirke, Norges største bevarte stavkirke, fra 1200-tallet. Først kjører vi til Heddal stavkirke for omvisning. Vi stopper i Seljord på returen for en lett lunsj. Resten av ettermiddagen nyter vi i hotellets nærområde. Kanskje har du lyst å ta en spasertur, eller bruke hotellets svømmebasseng? Vi møtes igjen til middag om kvelden, og det blir igjen anledning å ta seg en dans.

 • Dag 4: Vrådal - Bergen

  Vi spiser frokost før vi gjør oss klar for hjemreisen. Vi kjører samme rute, via Haukeligrend med stopp for felles lunsj, via Jondal og Norheimsund, tilbake til Trengereid, Arna, Åsane og Bergen.

Avganger, Midtsommer i Telemark

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
22/6BussStraand HotellMer enn 85 990,-Gå videre

Informasjon

Reisefakta
Midtsommer i Telemark
4 dager / 3 netter 

22. – 25. juni 2021

Pris per pers. kr. 5 700,- 
 

Inkludert i grunnprisen per pers: 
* Reisen med moderne turbuss t/r 
* 3 netter på hotell i delt dobbeltrom 
* 3 middag, 3 frokost, 2 lunsj  
* Utflukt til Heddal stavkirke
* Midtsommernattscruise med MS Fram
* Live-musikk på hotellet hver kveld
* Reiseleder fra Tide Reiser

Evt. tillegg per pers.: 
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
* Enkeltromstillegg kr. 900,-

Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling). 


Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. 
Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.