Skip to main content

Maidager i Nordfjord

Bli til selve hjertet av fjord-Norge, til vakre Nordfjord - for å feire vår nasjonaldag! 

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under! 

Dagsprogram

 • Vi får oppleve spektakulære naturopplevelser på denne flotte reisen. Vi besøker Jostedalsbreen Nasjonalparksenter – og vi skal feire 17. mai sammen i Stryn, med hornmusikk og flaggtog. Selve 17. mai-lunsjen blir en deilig buffet på Hotel Alexandra i Loen. Vi skal bo godt på hyggelige Loenfjord Hotel, som ligger idyllisk til ved elven i Loen, omkranset av ruvende fjell og storslått natur.

 • Dag 1: Bergen - Loenfjord hotell

  Avreise fra Bergen busstasjon og Åsane Terminal. Turen fortsetter på E 39 til Oppedal og ferge til Lavik. Vi kjører til Sande kro, der vi stopper for en enkel lunsj. Vi fortsetter gjennom Førde, Jølster, Byrkjelo og over Utvikfjellet til Loenfjord hotell, hvor vi sjekker inn for tre netter. Dette hyggelige hotellet ligger idyllisk til ved elven i Loen, omkranset av ruvende fjell og storslått natur. Vi samles for en felles middag på kvelden og deretter hygger vi oss i salongen hvor det også vil være musikk.

 • Dag 2: Utflukt til Jostedalsbreen Nasjonalpark

  Etter en god frokost blir det utflukt til Jostedalsbreen Nasjonalparksenter. Nesten halvparten av Jostedal Nasjonalpark er dekket av den største isbreen på det europeiske fastlandet – Jostedalsbreen. Her ser du alt fra frodige daler, til karrige fjell og isbrelandskap, og vi uten tvil et interessant besøk (med guide). Etterpå spaserer vi bort til Matstova, som ligger like ved, for en lett lunsj. 
  Om ettermiddagen kan de som ønsker det, prøve seg på gondolbanen Loen Skylift (billett ikke inkludert). Den går omtrent fra sjønivå ved fjorden til fjellet Hoven 1011 moh. og herfra har man panoramautsikt til Skåla og Lovatnet i øst, Jostedalsbreen og Olden i sør, og ut Nordfjorden som bukter seg videre mot Stryn. Felles middag om kvelden, og deretter blir det hygge og musikk i salongen

 • Dag 3: Nasjonaldagsfeiring i Stryn!

  Etter en god 17. mai-frokost blir det tur til Stryn for å oppleve den herlige 17. mai stemningen med hornmusikk, flaggtog og det som hører til! På midten av Gamlebrua samler russen seg på tradisjonelt vis, og toget må dele seg i to for å passere broen. Vi returnerer til Loen og spiser en deilig 17. mai-buffet på det tradisjonsrike, familiedrevne hotellet, Alexandra. Om kvelden samles vi for vår felles middag, og deretter kan man igjen kose seg med dans og musikk i salongen.

 • Dag 4: Loenfjord - Bergen

  Vi spiser en god frokost før vi sjekker ut og tar fatt på hjemveien. Vi kjører til Moskog og over Gaularfjellet der vi stopper ved den kjente "Utsikten". Plattformen, med sin storslåtte utsikt over det frodige og vakre landskapet, byr på et fritt utsyn mot fjell på 1500 meter og dype dalføre, der den ligger og balanserer på kanten av fjellet, 700 moh. Vi fortsetter til det historiske Kviknes hotell for en enkel lunsj, før vi drar videre til Dragsvik og fergen over til Vangsnes. Turen går så til Vik, over Vikafjellet til Voss og Bergen.

Avganger, Maidager i Nordfjord

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
15/5BussLoenfjordMer enn 85 900,-Gå videre

Reisefakta
Maidager i Nordfjord

4 dager/ 3netter

15. - 18. mai 2020

Pris per person kr. 5 900,-

Inkl. i grunnprisen
Reisen i moderne og komfortabel turbuss
Ferge
3 netter i delt dobbeltrom på Loenfjord Hotell
3 frokost, 3 middag, 3 lunsjer (hvorav en 17. mai-buffet på Hotel Alexandra)
Guidet omvisning på Jostedalsbreen Nasjonalparksenter 
Reise og 17. mai-stemning i Stryn!
Reiseleder fra Tide Reiser

Tillegg i prisen per pers.
Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
Enkeltrom kr. 900,-

Gebyr for postforsendelse kr. 75,- (per bestilling).

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet