Påske Skei Jølster

Vi feirer påskehelgen sammen, i vakre Sunnfjord!


Thon Hotel Jølster ligger i naturskjønne omgivelser ved nordsiden av Jølstravatnet, midt mellom Sognefjorden og Nordfjorden. Det blir utflukter til både Ørsta og Fjærland, i tillegg til at hotellet varter opp med levende musikk i salongen! Hotellet har også svømmebasseng, så husk badetøyet. Vårt hotell har siden 1889, alltid hatt personlig atmosfære, komfort, kvalitet og trivsel som varemerke. Det familiedrevne hotellet vil by på god mat i hyggelige omgivelser.

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen – Skei i Jølster

  Avreise fra Bergen busstasjon, med påstigning på Åsane terminal og på Knarvik skysstasjon. Vi drar videre nordover, til fergesambandet Oppedal-Lavik, og stopper på Sande Kro for en enkel lunsj. Vi fortsetter videre forbi Førde og Vassenden til Thon Hotel Jølster, hvor vi skal bo i tre netter.

 • Dag 2: Utflukt til Ørsta og Ivar Aasen-tunet

  Etter en god frokost drar vi på utflukt til Møre. Vi stopper innom Bakar Jon på Byrkjelo, som har et stort utvalg av gardsmat produsert i bygdene i Nordfjord. Så besøker vi Ivar Aasen-tunet i Ørsta - oppkalt etter mannen som endret norsk språkhistorie! Her får vi servert en lett lunsj. Vi beregner å være tilbake i god tid før felles middag.

 • Dag 3: Utflukt til Norsk bremuseum i Fjærland

  Vi nyter frokosten før vi gjør oss klar til utflukt. I dag kan de som ønsker bli med til Fjærland for å besøke Norsk bremuseum, et interaktivt museum som gir deg kunnskap om breer og klima på en ny og spennende måte. Vi får også servert en lett lunsj her. Vi antar å være tilbake på hotellet om ettermiddagen. Om kvelden møtes vi igjen til påskemiddag på hotellet.

 • Dag 4: Skei i Jølster – Bergen

  Etter en velsmakende påskedagsfrokost er det tid for å sette kursen mot Bergen igjen. Vi kjører til Skei og videre til Fjærland, Sogndal, Manheller og tar fergen til Fodnes. Videre til Lærdal, gjennom verdens lengste veitunnel, Lærdalstunnelen, til Aurland og Sognaporten. Her får vi servert middag, før vi kjører videre via Voss tilbake til Bergen.