Skip to main content

Dansehelg med Dænsebændet - Ullensvang Hotel

Hva med en dansehelg på Ullensvang Hotel? 
 

Det kjente norske dansebandet - Dænsebændet - spiller opp til en livlig helg i Lofthus med god dansemusikk både fredag og lørdags kveld! Dænsebændet er et norsk danseband fra Snertingdal. Bandet ble grunnlagt i 1981 av vokalist Arnstein Tungvåg som tidligere hadde vært med i Torry Enghs og Ole Ivars. Bandet har vunnet hele tre Spellemannpriser.

Se frem til en  herlig weekend med mye god dansemusikk, deilig mat og flotte omgivelser!


Dag-for-dag program
 

Dag 1 
Avreise fra Straume Terminal 11:30 og så henter vi våre danseglade gjester på Busstasjonen, i Åsane og Arna, samt i Norheimsund og Ålvik. Her skal alle med! Vi  ankommer Lofthus og det meget gode og vakre Ullensvang Hotel hvor vi skal bo. Vi  sjekker vi inn for to netter og møtes igjen til middag om kvelden. Deretter blir det konsert og dans til Dænsebændet! 

Dag 2 
I dag nyter man Ullensvang Hotell og bygd akkurat slik man selv ønsker. Ta deg en tur i hotellets velværeavdeling, Ullensvang Bad. Her kan du fritt benytte deg av boblebad, japansk massasje-benk, oppvarmede inne- og utendørsbasseng, fossefall, vannsofa med boblemassasje, for ikke å glemme en panoramasauna med nydelig utsikt over både fjorden og Folgefonna. Prøv også gjerne den 88 meter lange svømmekanalen som strekker seg fra svømmehallen og ut i det fri til horisontbassenget. Av andre aktiviteter hotellet har å by på kan vi nevne biljard, bordtennis, golfsimulator og en liten bowlinghall. Eller kanskje man bare vil rusle litt langs ved fjorden? 
Om kvelden samles vi igjen til middag, før Dænsebændet atter en gang byr opp til dans og god musikk på hotellet.

Dag 3 
Vi tar oss god tid til en velsmakende frokost på hotellet, før det igjen er tid for hjemreisen. Vi regner med å være tilbake i Bergen tidlig ettermiddag.

 

Reisefakta
Dansehelg med Dænsebændet - Ullensvang Hotel

3 dager/ 2 netter

22. - 24. feb. 2019

Pris per pers. kr. 4 500,- 
 

Grunnpris per pers. inkluderer; 
* Reisen i moderne turbuss
* Overnatting i delt dobbeltrom, Ullensvang Hotel
* 2 frokost, 2 middag (buffet med dessertbord)
* Billett til konsert/ dans
* Reiseleder fra Tide

Eventuelle tillegg per pers.; 
* Tillegg for enerom kr. 780,-
* Drikke til maten

* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
* Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling).

 
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.