Skip to main content

Gruppe

En gruppereise skaper godt samhold, gode opplevelser og minner som varer! 
 

Er dere 10 eller flere og planlegger firmatur, reise med vennegjengen eller foreningen? 
Vi i Tide Reiser skreddersyr gruppereisen etter deres ønske, behov og budsjett. Spar tid og penger på å la oss ta hånd om deres neste gruppereise!

Vi stiller nødvendige garantier og ordner alt fra A til Å. Vi tar aktivt del i planleggingen og tilrettelegging av deres gruppereise, og kommer med forslag til innhold og aktiviteter. 

En gruppereise kan for eksempel være en tur med pensjonistforeningen, syklubben, en studietur eller en konferansereise. Det kan være et kickoff eller en incentivetur. 

Foruten hovedelementene i reisen - som fly, hotell og annen transport - hjelper vi deg gjerne med bestilling av gode restauranter og spennende utflukter. Vi har dessuten et knippe kompetente reiseledere. 

Vi har mange flotte og velprøvde agenter rundt omkring i Europa. 


5 gode grunner til hvorfor du skal bestille gruppereisen din hos oss: 

  1. Du sparer tid! - Vi tar oss av din reise, slik at du kan puste med magen og slappe av
  2. Personlig service - En fast kontaktperson 
  3. Rask responstid - Kort vei til riktig person
  4. Vi er medlem i Reisegarantifondet - Deres trygghet
  5. Vi er reiseeksperter - og har stort nettverk av dyktige agenter med på laget! Fortell oss om dine ønsker og tanker, så ordner vi det praktiske! 

  •  Hvilke reisemål har dere snakket om? Tenker dere en gruppereise i Norge eller en gruppereise til Italia, eller et annet sted i Europa? 
  • ... til hvilket budsjett? 
  • Hvordan ønsker dere å bo? Lusuriøst eller økonomisk? 
  • Aktiviteter? Hva ønsker dere å gjøre og se? 
  • Er det noe spesielt som er gruppereisens hensikt, eks. studie- eller bedriftsbesøk?


Ta gjerne en telefon til oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi løsningen!  


Telefon 05505 (tastevalg 4) eller du kan nå oss på e-post, reiser@tide.no.

Gruppe

En gruppereise skaper godt samhold, gode opplevelser og minner som varer! - Er dere 10 eller flere og planlegger firmatur, reise med vennegjengen eller foreningen? Vi i Tide Reiser skreddersyr gruppereisen etter deres ønske, behov og budsjett. Spar tid og penger på å la oss ta hånd om d...

Reisebrosjyre 2020

Tide Reisebrosjyre del 1 2020 er nå tilgjengelig | Tide Reiser. Vi i Tide Reiser er stolte av å presentere vår første reisebrosjyre for 2020! Tide Reisebrosjyre del 1, vår/sommer 2020. I tillegg vil vi gi ut reisebrosjyre del 2 rundt påsketider! Du vil også alltid finne oppdatert reiseprogram på v...

Nyttig informasjon

Har du spørsmål om reisen så finner du mange svar her. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller via vårt kontaktskjema. Her finner du informasjon og svar på ofte stilte spørsmål. Følg linken under for å lese mer om det temaet du lurer på. Personvern Les våre retningslinjer for behand...

Nyhetsbrev

Hold deg orientert på tilbud, kampanjer og nyheter. Start ditt abonnement på våre nyhetsbrev i dag. Det kan lønne seg. Dersom du vil ha tilsendt sesongens gode tilbud og nyheter kan du melde deg på vårt nyhetsbrev. Vennligst registrer din e-postadresse. #mc_embed_signup{background:#fff; clear:left;...