Haaheim Gaard

"For dei som kan sjå med attlatne auge"


Bli med til Haaheim Gaard hvor opplevelsene står i sentrum. 
Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under!  

Dagsprogram

 • I år 2000 kom Torstein Hatlevik en dag gående oppover veien til Haaheim i Uggdal. De gamle trærne flettet grenene sammen over veien, og husene lå bortgjemt i en gammel hage.
  Der hadde de stått alene i 30 år, uten lys i vinduene, uten latter og folk. Torstein forelsket seg i stedet og ville vekke det fra den dype dvalen det befant seg i. 

  21 år etter er Haaheim Gaard et av Vestlandets mest elegante gjestgiveri, navngjeten utover vårt langstrakte land. Her blir du hilst velkommen med lur-blås. Her får du servert kulinariske retter, krydret med skrøner og gode historier. Kanskje venter det en Arie til kaffen?
  Etter maten kan du nyte et glass ute i den nydelige hagen, eller i et av de mange sjarmerende oppholdsrommene.

  Opplevelsene står i kø de neste dagene. Det er bare å glede seg.

 • Dag 1: Bergen - Tysnes, Historisk vandring av hotellet

  Vi drar fra Bergen busstasjon kl. 09, med påstigning i Åsane, Arna og på Trengereid. Ferden går videre via Tysse, Eikelandsosena og Gjermundshavn. Vi tar den tørrskodde veien over til Tysnes og kjører om Lundegrend og Våge før vi ankommer Uggdal. Her blir vi tatt imot med lur-blås av husfar Torstein, før vi blir servert 2-retters lunsj, inkludert aperitiff.

  Etterpå tar Torstein oss med på en historisk vandring av hotellet, inkludert en aperitiff. Vår felles middag denne første kvelden blir en 3-retters, også inkludert aperitiff.

 • Dag 2: Tysnes rundtur, sjokoladesmaking og landhandel E.H Vaage

  Vi nyter frokosten før vi skal ut på utflukt med bussen. I dag tar vi for oss øya og dens lokale perler. Med oss har vi lokalguide. Vi drar tilbake til Haaheim, for vår 2-retters lunsj med aperitiff. Om ettermiddagen drar vi på ny utflukt, hvor det blir både sjokoladesmaking og besøk på E.H landhandel.

  Middag i samlet lag - og denne kvelden får vi servert 5-retters! Også inkludert aperitiff.

 • Dag 3: Tysnes - Bergen

  Alt har en ende, og tiden er kommet for å reise hjem.
  Men vi koser oss med frokosten først og tar inn de siste inntrykkene fra Haaheim, før vi må stige om bord i bussen igjen.
  Hjemreisen går via fergesambandet Våge-Halhjem og forbi Os tilbake til Bergen. Vi regner med å være tilbake tidlig ettermiddag.