Skip to main content

Endelig er den her igjen - vår publikumsfavoritt, Sjø og Land!

Vi inviterer til en innholdsrik og variert helg sammen med andre reiseglade.
Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under. 

Dagsprogram

 • Vi tar Fjordlines fra Bergen, via Hirtshals til Langesund. Vi sjekker inn for noen netter i det som regnes som Norges eldste by, Tønsberg. Byen har et kulturelt mangfold hele sommeren med show og festivaler med kjente artister og skuespillere. Byen er også en av landets mest populære feriebyer. 
  ​​​​​​​
  Her skal vi bo flott og sentralt på rett på bryggekanten. Vi tar turen med Colorline over til Sverige og Strømstad - her kan man benytte sjansen til å gjøre en ordentlig svenskehandel. Ferden tilbake til Bergen tar vi i vår moderne og komfortable turbuss. 

 • Dag 1: Bergen - Hirtshals

  Avreise fra Bergen busstasjon perrong P kl. 12:00. Oppmøte 15 minutter før. Vi kjører til Hurtigrutekaien og sjekker inn på Fjordlines båt, som har avgang kl. 13:30. Vi hygger oss langs den vakre vestlandskysten. Det er flere kafeer om bord. Om kvelden samles vi til buffé-middag i Commander restaurant.

 • Dag 2: Hirtshals - Langesund - Tønsberg

  Vi samles til frokost om bord. Båten ankommer Langesund kl. 13:30. Veien videre går til Tønsberg hvor vi sjekker inn på Thon Hotel Tønsberg Brygge, som ligger fint til med utsikt over havnen og gangavstand til alle sentrums fasiliteter. De ansatte gjør sitt ytterste for at gjestene skal få et minnerikt opphold. Om kvelden spaserer vi bort til nabohotellet, Quality Hotel Tønsberg, for en 3-retters middag.

 • Dag 3: Tønsberg - Sandefjord - Strømstad - Tønsberg

  Etter en god frokost kjører vi til Sandefjord og reiser med Colorline til Strømstad. Et moderne skip tar oss over på kun to og en halv time. Strømstad (1676) er en liten by nord i Bohuslän, med en fantastisk skjærgård og flott natur. Strømstad ble i sin tid opprettet for at innbyggerne her ikke skulle reise til Norge for å handle. Det er skjebnens ironi som har ført til at flere hundre tusen nordmenn nå reiser til Strømstad for å handle. Med to Systembolag og et av Nordens største kjøpesentre, er handelen mer rettet mot nordmenn enn de drøye 5000 innbyggerne i Strømstad. Vi får god tid til å handle før vi kjører til Moss og tar "Bastøferga" til Horten. Om kvelden tar vi atter turen bort til Quality Hotel Tønsberg for en 3-retters middag.

 • Dag 4: Tønsberg - Bergen

  Etter en god frokost setter vi kursen vestover, via Gol og Geilo, med stopp på Halne Fjellstugu for felles lunsj. Vi forventer ankomst Bergen tidlig kveld.

Avganger, Endelig er den her igjen - vår publikumsfavoritt, Sjø og Land!

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
16/9Bergen busstasjon - perrong P Thon Hotel TønsbergMer enn 85 990,-Gå videre

Informasjon

REISEFAKTA
SJØ OG LAND HØSTTUR

4 dager/ 3 netter

16. - 19. september 2021

Pris per person kr. 5 990,-

Inkludert i pris per pers.: 
- Reisen i moderne turbuss
- 1 overnatting i delt innv. lugar (Fjordline)
- 2 overnattinger i delt dobbeltrom
- 3 frokost, 3 middag (ombord i Fjordline er drikke inkl.), 1 lunsj på returreisen
- Reiseleder fra Tide Reiser

Evt. tillegg per pers.: 
- Enerom og innv. enelugar kr. 1 420,-
- Enerom og utv. enelugar   kr. 1 820,- 
- Tillegg utv. dobbel lugar kr. 200,-
- Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-

Gebyr for postforsendelse kr. 75,- (per bestilling). 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å kunne gjennomføre turen, samt endringer og skrive/ trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjusteringer grunnet endrede valutakurser, økning skatter/ avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.