Høsten på Sjø og Land - Årets tur er avlyst

Vi inviterer til en innholdsrik og variert helg sammen med andre reiseglade!
Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under. 

Dagsprogram

 • Vi tar Fjordlines fra Bergen, via Hirtshals til Langesund. Vi sjekker inn for noen netter i det som regnes som Norges eldste by, Tønsberg. Byen har et kulturelt mangfold hele sommeren med show og festivaler med kjente artister og skuespillere. Byen er også en av landets mest populære feriebyer. 
  ​​​​​​​
  Her skal vi bo flott og sentralt på rett på bryggekanten.Vi tar turen med Colorline over til Sverige og Strømstad - her kan man benytte sjansen til å gjøre en ordentlig svenskehandel. Ferden tilbake til Bergen tar vi i vår moderne og komfortable turbuss. 

 • Dag 1: Bergen - Hirtshals

  Avreise fra Bergen busstasjon perrong P kl. 12:00. Oppmøte 15 minutter før. Vi kjører til Hurtigrutekaien og sjekker inn på Fjordlines båt, som har avgang kl. 13:30. Vi hygger oss langs den vakre vestlandskysten. Det er flere kafeer om bord. Om kvelden samles vi til buffé-middag i Commander restaurant.

 • Dag 2: Hirtshals - Langesund - Tønsberg

  Vi samles til frokost om bord. Båten ankommer Langesund kl. 13:30. Veien videre går til Tønsberg hvor vi sjekker inn på det meget flotte Quality Hotel Tønsberg, som ligger like fint til med utsikt over havnen og gangavstand til alle sentrums fasiliteter. De ansatte gjør sitt ytterste for at gjestene skal få et minnerikt opphold. Om kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

 • Dag 3: Tønsberg - Sandefjord - Strømstad - Tønsberg

  Etter en god frokost kjører vi til Sandefjord og reiser med Colorline til Strømstad. Et moderne skip tar oss over på kun to og en halv time. Strømstad (1676) er en liten by nord i Bohuslän, med en fantastisk skjærgård og flott natur. Strømstad ble i sin tid opprettet for at innbyggerne her ikke skulle reise til Norge for å handle. Det er skjebnens ironi som har ført til at flere hundre tusen nordmenn nå reiser til Strømstad for å handle. Med to Systembolag og et av Nordens største kjøpesentre, er handelen mer rettet mot nordmenn enn de drøye 5000 innbyggerne i Strømstad. Vi får god tid til å handle før vi kjører til Moss og tar "Bastøferga" til Horten. Om kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

 • Dag 4: Tønsberg - Bergen

  Etter en god frokost setter vi kursen vestover, via Gol, Hemsedal, Voss til Bergen. Vi er tilbake tidlig kveld.