Høsttreff på Wadahl Høyfjellshotell

Når bladene så smått har begynt å falle av trærne tar vi en avslappet tur til fjells for å nyte det vakre fjellandskapet.

På Wadahl Høyfjellshotell, i Peer Gynts rike på Gålå, skal vi bo og spise godt. Hver kveld spiller husorkesteret opp til dans i salongen for den danseglade, og på dagtid får du opplevelser.

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under!

Dagsprogram

 • På Wadahl får du hyggelige opplevelser og aktiviteter som Wadahlmesterskapet i hesteskokast, Bingo og fine spaserturer i det flotte nærområdet. Ved ankomst blir vi hilst velkommen og får informasjon om hotellet, området og aktivitetstilbudene som finnes. Og glem ikke badetøyet! Her finnes både basseng og sauna.

 • Dag 1: Bergen - Wadahl Høyfjellshotell, Gålå

  Det blir avreise fra Bergen busstasjon, perrong P, kl. 09:00. Videre fra Åsane terminal kl. 09:15, og Arna skysstasjon kl. 09:30. Vi fortsetter ferden til Voss (påstigning kl. 10:45) og videre til Aurland, hvor vi stopper for en enkel lunsj på Sognaporten. Turen går så videre over Filefjell. Vi tar Valdresflya opp til Vågåmo, og videre Otta før vi ankommer Gålå og Wadahl Høyfjellshotell tidlig kveld. Etter innsjekk vil vi bli ønsket velkommen, få informasjon om hotellet, området og programmet for dagene som kommer. Det blir samlet middag på kvelden, inkludert en aperetif (alkoholfri). Etter middag spiller husorkesteret opp til dans for de danseglade. 

 • Dag 2: Wadahl og Gålå

  Vi har god tid til å nyte frokosten. Denne formiddagen kan de som vil bli med på en "Bli-kjent-tur" til Utsikten, en fin spasertur på litt under 4 km. som varer ca. 2.5 timer totalt. Underveis vil du bli fortalt om områdets historie og andre turforslag. Vel tilbake fra tur skal det smake godt med lunsj.
  Om ettermiddagen arrangeres det Wadahlmesterskap i hesteskokasting, med kåring av Wadahlmester og premiering. Middag serveres tidlig kveld, og etterpå kan du svinge deg til husorkesterets muntre toner.  

 • Dag 3: Wadahl og Gålå

  Vi koser oss med frokosten, før den som ønsker kan bli med på en liten og lett trimøkt! Dette kommer til å foregå på hotellet, enten i bassenget eller annet egnet sted. Ellers tilbringer man formiddagen slik man selv ønsker, før vi alle møtes igjen ved lunsjbordet. Om ettermiddagen kan du være med på Bingo i festsalen, hvor inntekten går til Røde Kors (bingo-blokk kjøpes av hver enkelt på stedet). Tidlig kveld benker vi oss ved middagsbordet, og det blir igjen dans for de danseglade utover kvelden. 

 • Dag 4: Wadahl, Gålå - Bergen

  Vi nyter frokosten før vi sjekker ut og setter kursen mot Bergen. Vi kjører Valdresflya til Lom og videre over Sognefjell til Sogndal. Videre fortsetter vi til Leikanger Fjordhotell der vi spiser dagens middag. Etterpå kjører vi til Hella og tar fergen til Vangsnes. Vi fortsetter så til Vik, og over Vika-fjell til Voss før vi ankommer Bergen. Vi tar, som alltid, flere stopp underveis.