Skip to main content

JULEBORD PÅ THON HOTEL JØLSTER

Bli med på en hyggelig julebordstur til Skei i Jølster!
Les mer i vårt dag-til-dag program og i reisefakta under. 

 

 

 

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen - Thon hotel Jølster, Skei

  Vi kjører fra Bergen busstasjon kl. 09, påstigning i Arna og Knarvik. Kjører videre nordover til Oppedal og med ferge over til Lavik. I Sande stopper vi for felles lunsj, før vi fortsetter videre forbi Førde og inn til Jølster. Her sjekker vi inn på Thon Hotel Jølster – gamle Skei hotell – for to netter. Vi får tildelt våre rom, og har litt tid til avslapning og å gjøre oss kjent, før vi benker oss rundt middagsbordet i samlet lag

 • Dag 2: Eikaasgalleriet og SFK Museum - Julebord på kvelden

  Vi koser oss med frokosten før vi drar på utflukt. I dag skal vi på en Kunsttur – som omfatter Eikaasgalleriet samt Sogn og Fjordane Kunstmuseum. På Eikaasgalleriet får vi se stort utvalg av Ludvig Eikaas’ egne verk, som omfatter grafiske trykk, malerier, skulpturer, trykkplater med mere. I tillegg finnes her også utsalg av Eikaaskrus, t-skjorter, drueslipssmykker, kunstbøker, postkort og et lite utvalg kunsthåndverk. Prestegården Astrup vokste opp på ligger like ved, og vi vil derfor få høre litt om kunstneren «over fjorden», Nikolai Astrup. Tvers over fjorden kan vi nemlig skimte Astruptunet, som var kunstnerhjemmet til nettopp Nikolai Astrup og hans kone Engel.
  Ferden går så videre til Sogn og Fjordane Kunst Museum, hvor vi først blir servert lunsj. Deretter venter en omvisning. Returen tar vi langs ved den andre siden av Jølstravatnet, og kjører dermed forbi Astruptunet (som ikke er like gjestmildt vinterstid på glatt føre, eneste grunnen til at vi kjører forbi).

  Vel tilbake på hotellet har vi litt tid til å slappe av og forberede oss på kveldens store begivenhet – julebord! Vi møtes for å ta en aperitiff sammen, før vi går til bords. Her finnes alt hva hjertet (og magen) begjærer; pinnekjøtt og svineribbe med det deiligste tilbehør, koldtbord med spekemat, potetsalat, laks og eggerøre. Og selvsagt desserter og kaker. Utover kvelden blir det også levende musikk man kan svinge seg til.

 • Dag 3: Skei, Jølster - Bergen

  Vi koser oss med frokosten før vi må ta farvel for denne gang.
  Returreisen går via Sogndal, Lærdal og gjennom verdens lengste tunell – Lærdalstunnelen, før vi stopper for felles lunsj på Sognaporten.
  Vi kjører deretter videre via Voss tilbake til Bergen.

Avganger, JULEBORD PÅ THON HOTEL JØLSTER

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
8/12Bergen busstasjon, perrong PThon Hotel JølsterMer enn 84 690,-Gå videre

Informasjon

REISEFAKTA
3 dager / 2 netter
08. - 10. desember 2021

Pris per person kr. 4 690,- 
Inkludert i grunnprisen per person;
o    Bussreisen med moderne turbuss
o    2 hotellovernattinger i dobbeltrom
o    2 middag (hvorav 1 Julebord), 2 frokost, 3 lunsj 
o    Utflukt som beskrevet i programmet
o    Reiseleder fra Tide Reiser
Eventuelle tillegg per pers.;
o    Enkeltromstillegg kr. 600,- (totalt)
o    Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier
Logo Reisegarantifondet