Skip to main content

Julefeiring på Bardøla Høyfjellshotell, Geilo

Bardøla har en tradisjonsrik julefeiring og vi inviterer deg til å være med på dette flotte juleprogrammet sammen med andre hyggelige gjester og vår reiseleder. Bli med på en eventyrlig julefeiring i vinterland! 

 

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under!

 

Dag 1:   Bergen  - Geilo
Dag 2:   Julaften på Geilo
Dag 3:   Første juledag på Geilo
Dag 4:   Geilo - Bergen 

Dagsprogram

 • Vi skal til Geilos nasjonalparker og det klassiske høyfjellshotellet Bardøla, et av Norges mest besøkte hotell. 
  Begrepet «Bardøla – mer enn et hotell» inneholder den gode arven fra tidligere tider. Her finner du blant annet Sofias Cafe & Bar og Hallingtunet. Hotellet har svømmebasseng, trimrom og badstue.

 • Dag 1: Bergen - Geilo, med tog

  Vi møter vår reiseleder på Jernbanestasjonen i Bergen og får tildelt plasser på toget. Ved ankomst Geilo får vi transport til Bardøla Høyfjellshotell hvor vi skal bo i tre netter og feire julen i godt selskap. Vi får tildelt våre fine rom, og samles i Julestugu til deilig lunsj med julepålegg og rundstykker.

  Senere blir det servert førjulsdrink i salongen og vi får nyte av en flott velkomstbuffet i restauranten. Levende musikk i salongen. 

 • Dag 2: Julaften på Geilo

  Julaften og vi starter dagen med frokost. Midt på dagen er det kos og hygge i Julestugu, og vi får risengrynsgrøt til lunsj. 

  Om ettermiddagen blir det avreise til gudstjeneste i Geilo Kulturkyrkje. Buss fra Bardøla. Ettermiddagen fortsetter med aperitiff i salongen, hvor vi får høre juleevangeliet og stemningsfulle julesanger, før vi i pent antrekk inntar Bardølas store julebord. 
  Vi samles i julestugu hvor den som ønsker kan synge julesanger og gå rundt juletreet. Julens store dessertbord står dekket i salongen.

 • Dag 3: Første juledag på Geilo

  Bardøla’s julefrokost står dekket til kl. 10:30. Dagen nytes på hotellet med god lunsj midt på dagen, og om ettermiddagen er det mulig å være med på kanefart i Geilo sentrum (ikke inkludert). Det blir servert middag i restauranten, og det er levende musikk i salongen. I tillegg kommer geilingen Bjørn Furuseth for å holde et bildeforedrag med motiver fra nasjonalparkene vi har rundt oss.

 • Dag 4: Geilo - Bergen, med tog

  Vi nyter frokosten og det er tid for å ta farvel etter en flott julefeiring på Bardøla. Vi kjører til jernbanestasjonen på Geilo og tar toget tilbake til Bergen.

Avganger, Julefeiring på Bardøla Høyfjellshotell, Geilo

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
23/12Bregen togstasjonBardøla HøyfjellshotellPå forespørsel 7 490,-På forespørsel

Informasjon

REISEFAKTA

Varighet:   4 dager/ 3 netter

Avreisedato:  23. desember 2020

Pris pr. person: kr. 7.490,-

Inkludert i grunnprisen:
• Reisen med tog Bergen – Geilo tur/retur
• 3 netter i dobbeltrom
• 3 middag, 3 frokost, 3 lunsjer
• Bardølas juleprogram for voksne 
• Reiseleder fra Tide Reiser
 
Evt. tillegg pr. person:
Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
Enkeltrom: kr. 900,-

Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling). 
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet