Skip to main content

Julefeiring på Bardøla Høyfjellshotell - Geilo

Vi skal til Geilos nasjonalparker og det klassiske høyfjellshotellet Bardøla, et av Norges mest besøkte hotell. 
Begrepet «Bardøla – mer enn et hotell» inneholder den gode arven fra tidligere tider. Her finner du blant annet Sofias Cafe & Bar og Hallingtunet. Hotellet har svømmebasseng, trimrom og badstue.

Bardøla har en tradisjonsrik julefeiring og vi inviterer deg til å være med på dette flotte juleprogrammet sammen med andre hyggelige gjester og vår reiseleder. Bli med på en eventyrlig julefeiring i vinterland! 

Dag 1: Bergen - Geilo
Dag 2: Geilo
Dag 3: Geilo
Dag 4: Geilo - Bergen 
 

Dag 1, sørdag 23/12: Bergen – Geilo
Fremmøte på Jernbanestasjonen i Bergen kl. 11:15 for å møte reiseleder og få tildelt plasser på toget. Avgang kl. 11:59. Vi ankommer Geilo kl. 15:13 og får transport til Bardøla Høyfjellshotell der vi skal bo i tre netter og feire julen i godt selskap. Vi får tildelt våre store, fine rom, alle med balkong. Vi samles i Julestugu til deilig lunsj med julepålegg og rundstykker.
Senere blir det servert førjulsdrink i salongen og vi får nyte av en flott velkomstbuffet i restauranten. Levende musikk i salongen. 

Dag 2, mandag 24/12: Geilo 
Julaften og vi starter dagen med frokost. Midt på dagen er det kos og hygge i Julestugu, og vi får risengrynsgrøt til lunsj. 
Om ettermiddagen blir det avreise til gudstjeneste i Geilo Kulturkyrkje. Buss fra Bardøla. Ettermiddagen fortsetter med aperitiff i salongen, hvor vi får høre juleevangeliet og stemningsfulle julesanger, før vi i pent antrekk inntar Bardølas store julebord. Vi samles i julestugu hvor den som ønsker kan synge julesanger og gå rundt juletreet. Julens store dessertbord står dekket i salongen.

Dag 3, tirsdag 25/12: Geilo  
Bardøla’s julefrokost står dekket til kl. 10:30. Dagen nytes på hotellet med god lunsj midt på dagen, og om ettermiddagen er det mulig å være med på kanefart i Geilo sentrum (ikke inkludert). Det blir servert middag i restauranten, og det er levende musikk i salongen. I tillegg kommer geilingen Bjørn Furuseth for å holde et bildeforedrag med motiver fra nasjonalparkene vi har rundt oss.

Dag 4, onsdag 26/12: Geilo - Bergen
Vi nyter frokosten og det er tid for å ta farvel etter en flott julefeiring på Bardøla. Vi kjører til jernbanestasjonen på Geilo der vårt tog har avgang kl. 11:56 og vi ankommer Bergen kl. 14:57

 

REISEFAKTA

Varighet:   4 dager/ 3 netter

Avreisedato:  23. desember 2019

Pris pr. person: kr. 7.150,-

Inkludert i grunnprisen:
• Reisen med tog Bergen – Geilo tur/retur
• 3 netter i dobbeltrom
• 3 middag, 3 frokost, 3 lunsjer
• Bardølas juleprogram for voksne 
• Reiseleder
 
Evt. tillegg pr. person:
Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
Enkeltrom: kr. 900,-

Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling). 
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet

Avganger, Julefeiring på Bardøla Høyfjellshotell - Geilo

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
23/12Bergen togstasjonBardøla HøyfjellshotellPå forespørsel 7 250,-På forespørsel