Skip to main content

Julefeiring på Storefjell Høgfjellshotell! 

Helt siden åpningen i 1930 har det familiedrevne Storefjell Høgfjellshotell vært viden kjent for sin gjestfrihet, gode mat og flotte beliggenhet - midt mellom Valdres og Hallingdal i det eventyrlige vinterland. Hit drar vi i år for å la julefreden senke seg. 

Les mer i vårt dag-til-dag program og i reisefakta under. 

Dagsprogram

 • På Storefjell Høgfjellshotell kan du forvente deg julekos med småkaker og kaffe, servert i salongen hver formiddag og ettermiddag. Her vises også kjente og kjære julefilmer. Lille julaften kan du være med å pynte juletreet, og på selveste julaften står opplevelsene i kø! Her blir julekos i lavvoen med toraderspill og bålstemning, julegudstjeneste i den lokale kirken, samt le grand finale - Julemiddag i restauranten med all den gode julematen du kan tenke deg!
  Første juledag arrangeres det Kanefart hest- og sledetur, forhåndsbestilles .

  Vi ser frem til en fin julehøytid på vakre Gol.

 • Dag 1: Bergen - Storefjell på Gol

  Avreise fra Jernbanestasjonen i Bergen på formiddagen. Reiseleder møter gruppen, og alle får sine plasser tildelt. Ankommer Gol stasjon tidlig ettermiddag, hvor vi blir hentet av hotellets betjening og bragt trygt frem til Storefjell Høgfjellshotell. Her skal vi bo 3 netter, og feire julen i godt selskap. Vi får tildelt våre rom, og vi samles deretter rundt bordet for en sen lunsj. Om ettermiddagen kan man unne seg litt julekos med småkaker og kaffe, og kanskje en julefilm? I salongen vises nemlig kjente og kjære julefilmer hver formiddag og ettermiddag. Tradisjonen tro pyntes juletreet også lille julaften, og den som ønsker kan være med.
  Om kvelden benker vi oss atter rundt bordet, denne gang for middag. Utover kvelden sørger danseorkesteret for levende musikk for de danseglade, og piano-baren er åpen.

 • Dag 2: Storefjell - Julaften

  Selveste julaften er her, og vi starter med en god julefrokost. Om formiddagen inviteres man til julegløgg og julekaker i lavvoen ved siden av hotellet. Med toraderspill og fyr på bålene er den gode stemningen satt. Vi serveres lunsj midt på dagen.
  Om ettermiddagen blir det avreise til julegudstjeneste i den lokale kirken på Gol (på bestilling for de som ønsker). Så er julekvelden her! I pent antrekk inntar vi Storefjells restaurant for Julemiddagen. Her finnes all den gode julemat som tenkes kan - for ikke å glemme desserter!
  Vi hygger oss videre utover julekvelden. Orkesteret sørger for levende musikk, og piano-baren er åpen.

 • Dag 3: Storefjell - Første juledag

  Det er første juledag, og vi nyter frokosten. Det blir en fredfull og avslappende dag på hotellet. Vi får servert lunsj midt på dagen, og om ettermiddagen er det mulig å være med på hest- og sledetur (må bestilles, ikke inkludert). I salongen kan du kose deg med julekaker og kaffe, og kanskje en julefilm?
  På kvelden inntar vi restauranten for middag i samlet lag, og du kan svingen deg til muntre toner fra orkesteret utover kvelden. Piano-baren er åpen.

 • Dag 4: Storefjell, Gol - Bergen

  Vi nyter frokosten. Vi har litt tid før vi må dra, og får også spise lunsj før avreise.
  Når tiden er inne blir vi transportert til stasjonen på Gol for vårt ettermiddagstog tilbake til Bergen.

Avganger, Julefeiring på Storefjell Høgfjellshotell! 

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
23/12Bergen jernbanestasjonStorefjell Høyfjellshotell57 460,-Gå videre

Informasjon

REISEFAKTA

Jul på Storefjell Høgfjellshotell
4 dager / 3 netter

23. - 26. desember 2021

Pris per pers.  kr. 7 460,-  
 

Inkludert i grunnprisen per pers. : 

 • Reisen Bergen-Gol med tog, t/r 
 • 3 netter i delt dobbelt standardrom på Storefjell høgfjellshotell
 • 3 middag, 3 frokost, 4 lunsj (fullpensjon)
 • Juleprogram på Storefjell, se dag-til-dag program
 • Reiseleder fra Tide Reiser


Evt. tillegg per pers. : 

 • Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,- 
 • Enkeltromstillegg kr. 1050,- 

 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer, skrive- og trykkfeil. 
Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning i skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide Reiser er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.