Skip to main content

Juletur til Hamburg, Tyskland

Tyskland er for mange synonymt med jul og alt som hører dertil. I år tar vi turen til landets nest største by, Hamburg! 

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under. 

Dagsprogram

 • Rådhusplassen er sentral, hvor du kan se rundt 100 boder – men det er langt fra alt. Bare i handlegatene Mönckebergstrasse og Spitalerstrasse står det oppstilt enda 150 boder fylt til randen av blant annet julepynt, håndverk, glühwein, pepperkaker og tyske pølser. På alle åpne plasser og torg, samt nede ved havnen, finner du flere små salgstelt fulle av fristelser. Flere bydeler har også sine egne store markeder. Reperbahn-området, hvor temaet er ‘i tråd’ med det området ellers er kjent for … Hver lørdag kan man få med seg en storstilt juleparade i byens hovedgate.
  Vi skal få med oss flere av byens mange julemarkeder på en rundtur i byen med guide, og vi skal besøke byens sjokolademuseum og kaffemuseum!

 • Dag 1: Bergen - Hamburg

  Vi flyr med Widerøes direkterute fra Bergen til Hamburg med ankomst kl. 12:55. Vår buss tar oss med til hotellet sentralt i byen, hvor vi setter fra oss bagasjen før vi skal ut på utflukt. Vi skal ut å gå, og blir ledsaget av en lokalguide som loser oss trygt mellom de forskjellige julebodene og markedene. Forbered deg på en hyggelig opplevelse! Middag i samlet lag på hotellet om kvelden.

 • Dag 2: Hamburg

  Først frokost, før vi bli hentet av en buss som tar oss med til sjokolademuseet Chocoversum! Her får vi en fin omvisning hvor vi får forklart det grunnleggende i sjokoladeproduksjon, råmaterialet kakao (som du også får smake på) og hver og en får lage sin helt unike sjokolade ... Mmm! Og for kaffetørste nordmenn, hva passer vel bedre etter sjokolademuseum å gå videre til museumet som handler om kaffe?
  Det blir uten tvil en smaksfull dag! Resten av dagen tilbringes slik man selv ønsker. Middag i samlet lag på hotellet om kvelden.

 • Dag 3: Hamburg

  Hele denne dagen benyttes fritt. Hamburg har mye å by på, i tillegg til det som handler om julen og julemarkeder. Hamburg er så mye mer, med ny og gammel arkitektur i skjønn forening. Hva med å ta seg en tur til Elbphilharmonien? Dette ekstraordinære musikkhuset er Hamburgs hovedattraksjon, og er virkelig et skue! For 2 euro kommer du deg opp i 37 meters høyde og får nydelig utsikt utover byen.
  Også Unesco-vernede Speicherstadt – et lagerhallområde som ble ferdigstilt i 1888, er vel verd et besøk.
  Vi samles igjen på hotellet om kvelden for å spise middag og utveksle erfaringer fra dagen.

 • Dag 4: Hamburg - Bergen

  Vi nyter frokosten vår før vi gjør oss klar for avreise. Vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen for vår avgang kl. 13:05. Forventet ankomst Bergen er kl. 14:55.

Avganger, Juletur til Hamburg, Tyskland

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
17/12Bergen lufthavn FleslandBaseler Hof HotelMer enn 88 750,-Gå videre

Informasjon

REISEFAKTA 
JULEMARKED HAMBURG
4 dager / 3 netter  

17. - 20. des. 2020

Pris per pers. kr. 8 750,-
 
Inkludert i grunnprisen per pers:  
* Flyreisen t/r Bergen-Hamburg, Widerøe (direkte)  
* 3 netter i delt dobbeltrom på 4*- hotell sentralt i Hamburg 
* 3 frokost, 3 middag  
* Jule-byvandring med guide i Hamburg 
* Inngang og omvisning på Sjokolademuseum inkl. transport 
* Inngang og omvisning på Kaffemuseum inkl. transport  
* Reiseleder fra Tide Reiser 
 
Evt. tillegg per pers.:  
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,- 
* Enkeltromstillegg kr. 1 500,-  
 
Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling).  
 
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil.  
Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll.  
 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.