Skip to main content

Førjulskos i München og Salzburg

Kan vi friste med to julebyer i en og samme tur? 

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under!

Dagsprogram

 • For mange har det blitt en fast tradisjon å reise på en liten utelandstur i desember for å få i gang julestemningen. Og når en først er på tur, hvorfor ikke gjøre to byer på en og samme reise?

  Både München i Tyskland og Salzburg i Østerrike står ut som julebyene fremfor noen. Fristelsene her er mange, og i de forskjellige bodene tilbys det uendelig med delikatesser, julegaver, julepynt, håndverk - for ikke å glemme deilig gühwein og pepperkaker.

  På denne turen bor vi sentralt på hotell i München by. Vi skal på jule-byvandring i sentrum med norsktalende guide, og vi skal på dagstur til Salzburg for å få med oss julestemningen på Christikindlmarkt.

 • Dag 1: Bergen - München

  Vi reiser direkte med Widereøe fra Bergen Flesland til München lufthavn, hvor vi blir hentet av buss og tatt med til vårt hotell i byen. Middag i samlet lag ved ankomst.

 • Dag 2: Julemarkedsrundtur i München

  Vi nyter frokosten før vi gjør oss klar for dagens utflukt. Vår norsktalende guide møter oss på hotellet og tar oss med ut på en stemningsfull jule-byvandring. Etterpå kan du velge selv hva du vil utforske nærmere, og om det er julemarkedene eller butikk-shopping du ønsker mest av. Mulighetene er mange.
  Vi samles igjen til middag på hotellet om kvelden.

 • Dag 3: Julemarked i Salzburg

  Vi spiser en god frokost før vi blir hentet av vår turbuss kl. 10. I dag skal vi nemlig på dagstur til Mozarts fødeby, Salzburg i Østerrike, som ligger en ca. 2 timers busstur fra München by. Vel fremme har vi god tid til å utforske byen med sine mange staselige bygninger og flere tradisjonsrike julemarkeder. Middag i samlet lag på hotellet om kvelden.

 • Dag 4: München - Bergen

  Vi har god tid, og kan nyte frokosten vår lenge før vi må sjekke ut av våre respektive hotellrom. Enda har du sjansen til å gjøre de siste innkjøpene og trekke inn enda flere inntrykk fra en svært hyggelig by.
  Vi blir hentet på ettermiddagen og transportert til Munchen lufthavn for vår avgang kl. 20:15 direkte tilbake til Bergen.

Avganger, Førjulskos i München og Salzburg

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
4/12Bergen lufthavn FleslandTRYP Munchen City Center HotelMer enn 89 390,-Gå videre

Informasjon

REISEFAKTA
FØRJULSKOS I MÜNCHEN OG SALZBURG
4 dager / 3 netter

04. – 07. des. 2020 

Pris per pers. kr. 9 390,-

Inkludert i grunnprisen per pers: 
* Flyreisen t/r Bergen – Munchen direkte med Widerøe 
* 3 netter i delt dobbeltrom på hotell 
* 3 frokost, 3 middag
* Julemarkeds-byrundtur i Munchen, inkl. norsktalende guide
* Dagstur i buss til Salzburg med besøk på julemarked
* Reiseleder fra Tide Reiser 

Evt. tillegg per pers.: 
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
* Enkeltromstillegg kr. 1 500,-

Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling). 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. 
Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.