Skip to main content

Just Breathe Yoga Retreat - på vakre Villa Dorothea

Just Breathe Yoga - på vakre Retreat Villa Dorothea i Spania! 

Trenger du et avbrekk fra en hektisk hverdag? Hva med en uke i de vakreste omgivelsene i Spania, omkranset av majestetiske fjell?
En uke proppet av egentid, med fokus på sunn mat, yoga, pusteklasser og selvrealisering. Her kan du trene på å hvile, finne tilstedeværelsen fysisk, mentalt og emosjonelt en hel uke hvor du er i fokus. 


17. - 24. august tar vi med oss en gjeng sporty damer og reiser til den norskeide Villa Dorothea, en perle med beliggenhet ca. 40 minutt kjøretur fra Alicante, i idylliske Orxeta. Her har vi hele retreaten for oss selv med tilgang til saltvannsbasseng, treningsrom, yogasal, flotte krinkler og kroker inne så vel som ute - alt til vår disposisjon. Den perfekte plassen for å puste ut, nyte og fylle kroppen med ny positiv energi. 

Vi har 10 dobbeltrom og 1 tremannsrom med separate senger med 7 tilhørende bad. Her deler man altså rom med en annen. Har du ingen å reise sammen med setter vi deg sammen med en annen som melder seg på (forbehold om at det er noen som reiser alene). 
Det er også 1 enkeltrom tilgjengelig mot ekstra kostnad. 

Vi har tilgjengelig egen kokk som tryller frem de lekreste retter til oss, maten er plantebasert og økologisk med fokus på kvalitet. Kostholdet har et lavt innhold av gluten, soya og mais - og er helt uten raffinert sukker samt bearbeidede matvarer. Skulle du ha noen matallergier er det ingen problemer å jobbe rundt disse, men vi må ha beskjed i forkant. Villa Dorthea er en alkofolfri sone og det er ikke tillatt å nyte alkohol i felles områdene. 

Kine Solend, vår yoga-intruktør denne uken, er 34 år gammel, mamma og gründer for Bergen Fjell Yoga, Just Breathe movement og JB Emotional Yoga. Hun har jobbet med uttrykk, bevisst pust og bevegelse siden 2009. Kine er utdannet yoga-intruktør og ble i 2015 tildelt Inspirasjonsprisen i Norske Helter og Jobzone sin Ildsjelpris for sitt arbeid. Kine har til vanlig faste timer på flere av fjellene i Bergen, og holder i tillegg kurs og foredrag samt utdanner yoga-intruktrører for å nevne noe. Denne uken skal hun undervise oss i pust, ulike former for yoga og meditasjon. Turen er tilrettelagt for kvinner i alle aldre og krever ingen forkunnskaper. 


PROGRAM

Lørdag 17. august

Oppmøte på Bergen lufthavn Flesland i god tid før avreise. Avgang med SAS kl. 06:30, forventet ankomst Alicante kl. 10:10. 
Ved ankomst blir vi plukker vi opp vår bagasje, og en turbuss tar oss så med til Villajoyosa, hvor Kine venter. Her blir det litt tid til å bli bedre kjent over en lunsj (bagasjen fraktes direkte til Villa Dorothea). Vi bruker noen timer her før vi rundt kl. 16 kjører videre til Villa Dorothea hvor det er klart for å få tildelt rom og pakke ut. Deretter møtes vi til en orientering og oppholdets første time, kl. 18:00. Denne vil bestå av pusteteknikk, som er noe vi vil fokusere på hver morgen under oppholdet. Felles middag kl. 20:00. 

Søndag 18. - fredag 23. august 

Dagsprogram 
07:00  Vi jobber med pust - meditasjon og refleksjon
07:15  Dagens faste "grønne juice" - en del av renselsesprosessen  
07:45  Klassisk Yoga - 90 minutter
09:15  Frokost
14:00  Lunsj
17:00  Spa Yoga / JB Yoga Mind 90 minutter
20:00  Middag 

* Tirsdag 20/8: dagens klassiske yoga vil foregå på stranden, informasjon om busstider vil bli gitt i god tid. 
* 2 av dagene vil det bli satt opp ekstra kurs/ workshop med Kine i forbindelse med en av de oppsatte øktene. Mer informasjon om innhold kommer. 

Klassisk Yoga: er rolig yoga, inneholder solhilsen og veksler mellom yin og yang - en helhetlig klasse. Timen skrur deg på, tar deg med inn i tilstedeværelsen og løfter energien. 

JB Mind Yoga: Timen integrerer sammenhengen mellom tanke & følelse, kropp & pust - gjennom dyp hvile. Tomen består av pust, meditasjon, forløsende stillinger, perfekt å avslutte dagen med.  

JB Spa Yoga: JB mind, med tilstedeværende berøring og eteriske oljer


Lørdag 24. august
Frokost kl. 07, og tid for refleksjoner rundt bordet på turens siste dag. Vi blir hentet med buss kl. 08 og kjørt tilbake til flyplassen. Avreise med SAS kl. 11, forventet ankomst Bergen lufthavn Flesland kl. 14:35. 

 

REISEFAKTA 

Pris per person i delt værelse:
kr. 16 500,-
 

Tillegg for singelrom kr. 2 500,-

 

Inkludert i prisen: 
* Flyreisen t/r Bergen-Alicante, inkl. 1 stk. innsjekket bagasje a 23 kg. samt 8 kg. håndbagasje
* Kaffe/ te på flyreisen
* Transport t/r flyplassen i Alicante
* Lunsj ankomstdag i Villajoysa
* 3 måltider per dag, vegetar/ vegan på Villa Dorothea
* Grønn juice hver morgen
* Norske dundyner og puter
* Håndduker og morgenkåpe
* Vann, kaffe, te og frukt under oppholdet
* 2 dagelige yoga-økter, 2 kurs/ workshops ila. uken
* Morgen-økt med fokust på pust og meditasjon
* Pustedagbok
* Yoga-instruktør Kine Solend
* Utlån av sykler/ yogamatter/ treningsfasiliteter 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turenm samt endringer og skrive/ trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/ avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 
Tide Reiser er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.