Skip to main content

Langtidsferie på Tenerife

Når vinterstormer og haglbyger raser over vårt nordlige, landstrakte land - hva da med et behagelig langstidsopphold på den største av de syv Kanariøyene? La oss friste med sol og varme, hyggelig- og sosialt samvær, god mat og drikke, sjarmerende byliv og gamle tradisjoner.

Tide Reiser tilbyr 22 dagers ferie på Tenerife fra 04. - 25. februar 2020! 
Direktefly fra Bergen tur/retur, transport til og fra hotell, tre uker på hotell med frokost og middag inkludert - for ikke å glemme reiselederen fra Tide Reiser, som er med fra Bergen og under hele oppholdet. 
 

Tenerife - den beste Kanariøya? 
Hvert vinterhalvår er det favorittene Gran Canaria og Tenerife som møtes til duell i hovedoppgjøret om charterturistenes gunst. Men hvilken som er mest populær strides de lærde fortsatt om. En ting som derimot er sikkert er at vi har valgt herlige Tenerife - hvor havet holder badetemperatur året rundt!

Med litt godvilje kan man se øya som en trekant, med hovedstaden Santa Cruz de Tenerife tett inntil den både skjønne og barske landsbygdparken Anaga oppe i nord-østre hjørne. Her finnes altså utømmelig med muligheter også for den som er glad i naturopplevelser. Tenerife huser dessuten Spanias høyeste fjell - vulkanen Teide, som ruver mer enn 3700 meter over havet. 

Tenerifes eldste ferieby, Puerto de la Cruz, går for å være den mest genuine og kanariske. Det er nettopp i denne hyggelige kystbyen vi skal bo.Denne delen av øyen forbindes med lokal kultur, kunst, god mat og vin, historiske byer, hyggelige små landsbyer og vakker natur.PROGRAM

Dag 1             Bergen - Tenerife 
Avreise fra Bergen lufthavn Flesland på formiddagen. Vi flyr direkte og lander på Tenerife lufthavn sør. Der venter vår buss som tar oss med til Puerto de la Cruz og hotel Weare La Paz, hvor vi skal bo i tre uker. Vårt 4-stjernes, komfortable hotel ligger i den rolige bydelen La Paz, like ved den botaniske hagen. I hotellets hage finner du det store svømmebassenget, solsenger og parasoller, samt en flott utsikt mot vulkanen Teide. Alle rom har balkong eller terrasse, det finnes en Spa- og velværeavdeling på hotellet, samt underholdning for små og store. Knapt en kilometer fra hotellet ligger de berømte og store havbassengene, Lago Martianez. Vi sjekker inn og på kvelden samles vi til velkomstmiddag

Dag 2 - 21     Tenerife - opphold i Puerto de la Cruz
Hva du velger å bruke dine dager på Tenerife til, er helt opp til deg. Vår reiseleder vil arrangere sosiale samlinger samt være tilgjengelig for deg under hele oppholdet. Det er mye å se og gjøre. Nevnes kan gamlebyen i Puerto de la Cruz, kjent for sine klassiske, kanariske hus og trebalkonger, små og store kirker, sine tapasbarer og kunstgallerier. Byens botaniske hage ble grunnlagt allerede i 1788 og har sjeldne planter fra fem kontinenter. Lidobadet Lago Martianez, med sine 7 saltvannsbassenger og flytende øyer er absolutt verdt et besøk. Det finnes små og store lavastrender rundt byen, hvorav den største og kanskje fineste, er Playa Jardin, omkranset av den vakre hagen. Her finnes fine badeforhold, både på hotellet, i Lidobadet og den nærliggende stranden som du når på en ti minutts spasertur. Sentrum har mye å by på av både kafeer, restauranter, uteliv og shopping. 

Dag 22          Tenerife - Bergen 
Etter noen gode uker i Puerto de la Cruz er det på tide å pakke kofferten igjen og sette kursen nordover. Vi håper du har fått ladet batteriene og fylt opp D-vitaminlagrene. Vår buss tar oss med fra hotellet til flyplassen i sør og vårt ettermiddagsfly til Bergen.

REISEFAKTA

Langtidsferie Puerto de la Cruz - Tenerife
22 dager / 21 netter

  4/2-20, Bergen - Tenerife, avreise kl. 11:05. Ankomst kl. 15:30
25/2-20, Tenerife - Bergen, avreise kl. 16:20. Ankomst kl. 22:50

Pris per pers. kr. 19 900,-


Inkludert i grunnprisen per pers: 

  • Flyreisen direkte Bergen - Tenerife t/r med Norwegian
  • Transport flyplass - hotell t/r 
  • 21 netter i delt dobbeltrom på 4*-hotell i Puerto de la Cruz, Tenerife
  • 21 frokost og 21 middag (begge deler buffet)
  • Reiseleder fra Tide Reiser

Evt. tillegg per pers: 

  • Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
  • Enkeltromstillegg kr. 6900,- (tilsvarer kr. 330 per natt)

Gebyr for postforsendelse kr. 75,- (per bestilling)


Vi tar fornehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/ avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide Reiser er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. 

 

Avganger, Langtidsferie på Tenerife

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
4/2Bergen lufthavn Flesland4**** Hotel på Puerto de la Cruz, TenerifeMer enn 819 900,-Gå videre