Skip to main content

Langtidsferie på Tenerife

Når vinterstormer og haglbyger raser over vårt nordlige, landstrakte land - hva da med et behagelig langstidsopphold på den største av de syv Kanariøyene? 

Tide Reiser tilbyr 22 dagers ferie på Tenerife fra 04. - 25. februar 2020! 

Flyreisen tur/retur, transport til og fra hotell, 21 netter i delt dobbeltrom samt frokost og middag er inkludert - for ikke å glemme vår flinke og trofaste reiseleder. 


 

Tenerife - den beste Kanariøya? 

Hvert vinterhalvår er det favorittene Gran Canaria og Tenerife som møtes til duell i hovedoppgjøret om charterturistenes gunst. Men hvilken som er mest populær strides de lærde fortsatt om. En ting som derimot er sikkert er at vi har valgt herlige Tenerife - hvor havet holder badetemperatur året rundt!

Med litt godvilje kan man se øya som en trekant, med hovedstaden Santa Cruz de Tenerife tett inntil den både skjønne og barske landsbygdparken Anaga oppe i nord-østre hjørne. Her finnes altså utømmelig med muligheter også for den som er glad i naturopplevelser. Tenerife huser dessuten Spanias høyeste fjell - vulkanen Teide, som ruver mer enn 3700 meter over havet. 

Vi bor i Puerto de la Cruz på et godt 4*-hotell med kun ti minutts gangavstand til shopping og stranden. PROGRAM

Dag 1             Bergen - Tenerife 
04. feb. 
Avreise fra Bergen Flesland kl. 11:05 direkte til Tenerifes flyplass i sør, med forventet ankomst kl. 15:30. Vår transferbuss tar oss med til vårt hotell i Puerto de la Cruz, hvor vi skal bo 21 netter med frokost og middag inkludert. 

Dag 2 - 21     Tenerife - opphold på Puerto de la Cruz
05. - 24. feb. 
Hva du velger å bruke dine dager på Tenerife til, er helt opp til deg. Her finnes fine badeforhold, både på hotellet og den nærliggende stranden som du når på en ti minutts spasertur. Sentrum har mye å by på av både kafeer, restauranter, uteliv og shopping. Vår reiseleder vil arrangere sosiale samlinger samt være tilgjengelig for deg under hele oppholdet. Det er bare å lene seg tilbake og nyte. 

Dag 22          Tenerife - Bergen 
25. feb. 
Etter noen gode uker i Puerto de la Cruz drar vi tilbake til Bergen med ladede batterier og oppfylte D-vitaminlagre. Vår transferbuss tar oss med fra hotellet til Tenerifes sørlige flyplass for vår flyavgang kl. 16:20. Forventet ankomst Bergen Flesland kl. 22:50.  

REISEFAKTA

Langtidsferie Puerto de la Cruz - Tenerife
22 dager / 21 netter

Pris per pers. kr. 20.200,-


Inkludert i grunnprisen per pers: 

  • Flyreisen direkte Bergen - Tenerife t/r med Norwegian
  • Transport flyplass - hotell t/r 
  • 21 netter i delt dobbeltrom på 4*-hotell i Puerto de la Cruz, Tenerife
  • 21 frokost og 21 middag (begge deler buffet)
  • Reiseleder fra Tide Reiser

Evt. tillegg per pers: 

  • Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
  • Enkeltromstillegg kr. 6900,- (tilsvarer kr. 330 per natt)

Gebyr for postforsendelse kr. 75,- (per bestilling)


Vi tar fornehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/ avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide Reiser er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. 

 

Avganger

UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
4/2Bergen lufthavn Flesland4**** Hotel på Puerto de la Cruz, TenerifeMer enn 821 000,-Bestill