Skip to main content

Vi drar til vakre Balestrand og Kviknes hotell for å feire nasjonaldagen! 

Her har familien Kvikne hatt vertskapsrollen siden 1877. Dette vakre og særegne hotellet hadde flere prominente stamgjester. Tysklands siste keiser, Wilhelm II, var en av disse. 

I tillegg til nasjonaldagsfeiring skal vi her skjemmes bort med deilig og kortreist mat, vakre omgivelser og smaken av en av bygdas stoltheter - cider fra Ciderhuset! 

Les mer om reisen i vårt dagsprogram og i reisefakta under. 

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen - Balestrand - besøk på Ciderhuset

  Vi drar fra Bergen kl. 9 med påstigning i Åsane og Knarvik. Kjører videre nordover og tar fergen fra Oppedal til Lavik. Følger så Sognefjorden videre innover til vakre Balestrand. Her sjekker vi inn på Kviknes hotell og får servert lunsj like etter. Når lunsjen er over skal vi spasere (buss for de som ønsker) bort til Ciderhuset. Her får vi omvisning og butikken er åpen for salg. Vi samles igjen til middag om kvelden i hotellets restaurant.

 • Dag 2: Gaularfjellet og lunsj på Flatheim

  Vi nyter frokosten i hotellets restaurant før vi gjør oss klar til dagens utflukt opp i Gaularfjellet. I tillegg til den majestetiske utsikten man får på utsiktspunktet er reisen til og fra også et skue. Etter at vi har knipset minnebanken full, drar vi for å innta en lett lunsj på Flatheim, også på Gaularfjellet. Det blir middag i samlet lag på hotellet om kvelden.

 • Dag 3: Nasjonaldagsfeiring

  Gratulerer med dagen! Vi starter som seg hør og bør med en god frokost, før vi drar til nærmeste sted som kan sette oss i den rette 17.mai-stemningen, med barne- og skoletog samt korpsmusikk! Etterpå drar vi tilbake for å kose oss med 17.mai-lunsj og resten av ettermiddagen i Balestrand. Middag i samlet lag om kvelden.

 • Dag 4: Balestrand - Bergen

  Vi koser oss med frokosten før vi gjør oss klar for hjemreise. Returen går via fergesambandet Dragsvik-Vangsnes, og videre forbi Myrkdalen til Voss. Her stopper vi for enkel lunsj. Kjører så videre til Arna, Åsane og Bergen.

Avganger, Vi drar til vakre Balestrand og Kviknes hotell for å feire nasjonaldagen! 

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
15/5Kviknes HotellMer enn 87 765,-Gå videre