Skip to main content

TOVE FRANCK 

 «De beste historiene blir til når uforutsette ting oppstår, som å kjøre feil eller programmet må endres. Da oppstår det ofte magi».               Tove Franck
 

Møt Tove, vår blide og omgjengelige reiseleder! Jobben som reiseleder har hun hatt siden 2006, og det beste hun vet med jobben er å møte nye mennesker og oppleve nye steder og kulturer. En bonus synes hun også er alle de spennende matrettene man får smake.

Toves favorittreisemål er Spania og Italia, da aller helst aktivreiser med vandring. Det er i Spania hun har hatt flest reiser for Tide Reiser, da på pilegrimsvandring i nord-Spania og fjellvandring i Nerja på solkysten.

Selv om hun foretrekker å reise utenlands mener hun at reisene innenlands har sin helt egen sjarm. Hun sier at når man reiser med buss ligger det litt ekstra godt til rette for at vennskap oppstår. Dette fordi man blir litt lettere kjent med hverandre på en bussreise. Tove nevner også at noen av de morsomste øyeblikkene oppstår på nettopp bussreiser. «De beste historiene blir til når uforutsette ting oppstår, som å kjøre feil eller programmet må endres. Da oppstår det ofte magi», forteller hun.

2020 har vært et krevende år for reiseledere og reiselivsbransjen, men heldigvis har Tove kunsten sin som hun til gjengjeld får arbeidet mye med i disse dager. Hun ser positivt på fremtiden og håper det blir mange reiser igjen både innen- og utenlands i løpet av 2021. Da gleder hun seg stort til å møte både nye og kjente fjes igjen på tur! Vi er stolt over å ha Tove med på laget!