Skip to main content

Nyttårsfest Hardangerfjord Hotell, Øystese

Vi feirer inngangen til 2021 på nyrenoverte Hardangerfjord Hotell i Øystese!

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under!

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen - Hardangerfjord Hotell i Øystese

  Vi drar fra Bergen busstasjon om formiddagen. Stopp for påstigende i Åsane og Arna for påstigende før vi fortsetter innover forbi Trengereid, Tysse og Norheimsund. Vel fremme får vi sjekke inn på våre respektive rom, og vi møtes til felles lunsj.

  Dernest kan man slappe av i behagelige omgivelser i et nylig renovert hotell. Hardangerfjord Hotell fremstår nemlig i helt ny drakt!
  På kvelden møtes vi igjen til felles middag, og Morten Svensson spiller opp til dans for de danseglade

 • Dag 2: Hardangerbadet, nyttårsbuffet og dans

  Du kan nyte frokosten, vi har det ikke travelt. For den som ønsker å ta seg et bad er nye og flotte badeanlegget, Hardangerbadet, vegg-i-vegg med hotellet – hvor du også finner sauna og trimrom. I tillegg finnes her også et Visningssenter for laks og sjømat.
  Idéen bak var å knytte sammen mange aktiviteter og skape nye attraktive tilbud rettet mot helse og velvære. Hardangerbadet i seg selv er på hele 6 637 m2, pluss hotellet.
  Kanskje våger du å teste sklia …?

  Midt på dagen møtes vi igjen til felles lunsj, og når kvelden kommer er det duket for varm nyttårsbuffet med det som hører til. Og som seg hør og bør blir det atter dansemusikk fra Mortens Svensson.

 • Dag 3: Hardangerfjord Hotell - Bergen

  Vi koser oss med frokosten før vi gjør oss klar for hjemreise. Vi tar samme rute tilbake til Bergen, og regner med å være fremme ca. kl. 14.