Skip to main content

Nyttårsfest Hardangerfjord Hotell, Øystese

Vi feirer inngangen til 2022 i vakre Hardanger på Hardangerfjord Hotell i Øystese!

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under!

Dagsprogram

 • Vinter i Hardanger er noe helt for seg selv. Den lave sola og landskapet som speiler seg i fjordene gir en nesten litt magisk og mystisk stemning på en og samme tid. Det er autentisk og rustikt.

  Det er like ved inngangen til Hardanger, i Øystese, vi skal bo. Hardangerfjord hotell ligger nydelig til ved Hardangerfjorden, med utsikt mot Folgefonna. Her skal vi kose oss de neste dagene med god, kortreist mat, samt velvære og underholdning.

  I løpet av oppholdet vil også representanter fra Tide Reiser og turoperatøren Norsk Tur holde en interessant presentasjon for dere.

 • Dag 1: Bergen - Hardangerfjord Hotell i Øystese

  Vi drar fra Bergen busstasjon om formiddagen. Stopp for påstigende i Åsane, Arna og Trengereid for påstigende før vi fortsetter innover forbi Tysse og Norheimsund. Vel fremme i Øystese og på Hardangerfjord Hotell sjekker vi inn på våre respektive rom, og møtes så til felles lunsj. Dernest kan man slappe av i behagelige omgivelser i et nylig renovert hotell.

  På kvelden møtes vi igjen til felles middag, og Sverre Eilertsen spiller opp til dans for de danseglade.

 • Dag 2: Hardangerbadet, nyttårsbuffet og dans

  Du kan nyte frokosten, vi har det ikke travelt. For den som ønsker å ta seg et bad er nye og flotte badeanlegget, Hardangerbadet, som ligger vegg-i-vegg med hotellet. Her finner du også sauna og trimrom, samt et interessant Visningssenter for laks og sjømat. Idéen bak var å knytte sammen mange aktiviteter og skape nye attraktive tilbud, primært rettet mot helse og velvære. Hardangerbadet i seg selv er på hele 6 637 m2, og inneholder et treningsbasseng (25m.) med vannsklie og stupetårn, et barnebasseng med "malstrøm" og klatrevegg - pluss et eget terapibad som holder herlige 33 grader!

  Midt på dagen møtes vi igjen til felles lunsj, og om ettermiddagen vil representanter fra Tide Reiser og Norsk Tur holde en interessant presentasjon for dere. Etter presentasjonen samles vi for litt sosialt samvær og allsang. Sverre spiller opp!

  Når kvelden kommer er det duket for varm nyttårsbuffet med det som hører til. Og som seg hør og bør blir det atter dansemusikk fra Sverre.

 • Dag 3: Hardangerfjord Hotell - Bergen

  Vi koser oss med frokosten før vi gjør oss klar for hjemreise. Returen går via Eikelandsosen og Os tilbake til Bergen, hvor vi regner med å være ca. kl. 14:30.

Avganger, Nyttårsfest Hardangerfjord Hotell, Øystese

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
30/12BussHardanger Fjordhotell - ØysteseMer enn 84 295,-Gå videre

Informasjon

REISEFAKTA
NYTTÅRSFEST PÅ HARDANGERFJORD HOTELL
3 dager / 2 netter 
30.12 2021– 01.01 2022

Pris per pers. kr. 4 295,-

Inkludert i grunnprisen per pers: 
* Reisen med moderne turbuss t/r 
* 2 netter i delt dobbeltrom 
* 2 frokost, 2 lunsj og 2 middag – hvorav en Nyttårsbuffet! 
* Musikk ved Sverre Eilertsen 
* Reiseleder fra Tide Reiser 

Evt. tillegg per pers.: 
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
* Enkeltromstillegg kr. 600,-

Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling). 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. 
Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.