Skip to main content

Nyttårstreff Stord Hotell

I år som i fjor inviterer vi til nyttårsfeiring på Stord Hotell!

På denne hyggelige reisen vil vi bo komfortabelt og hygge oss med god mat og godt selskap. På Stord Hotell blir vi godt ivaretatt og underholdt av Sverre Eilertsen som spiller opp til dans for de danseglade.  Det er flere, kjent for mange, som blir med i år, som turteamet Inge & Henning, samt reiseleder Tove.

På formiddagen selve nyttårsaften vil de som ønsker kunne delta på seniordans, og de som heller vil ta seg en rusletur til Leirvik sentrum kan gjøre det. På kveldens store fest blir vi servert pinnekjøtt og svineribbe med tilbehør - samt et stort dessertbord med søte fristelser.
Ved midnatt kan man ta turen opp i hotellets øverste etasje og nyte synet av fyrverkeriet over "Vikjo"!

 

P R O G R A M

DAG 1      Bergen - Stord Hotel
Buss fra Straume terminal kl. 11:15, Knarvik skysstasjon kl. 11:15 og fra Bergen busstasjon perrong P kl. 12:00 - alle med flere stopp underveis (fås ved bestilling). Ferden går  innom Nesttun før vi fortsetter til Halhjem og tar fergen over til Sandvikvåg.

Vi skal til Stord og Stord Hotel. Vi sjekker inn og får servert suppe med brød og kaffe. Utpå kvelden samles vi til en deilig middagsbuffé, og senere spiller Sverre Eilertsen opp til dans i festsalen.

DAG 2       Seniordans på formiddagen - Nyttårsfest på kvelden! 
Etter en rolig og god frokost benytter man dagen slik man selv ønsker. Noen vil kanskje spasere seg en tur ned til Vikjo, mens noen andre igjen kanskje vil bli med på Seniordans. Om du har prøvd ut Seniordans tidligere eller ikke, spiller ingen rolle. Vi har med intruktør som vil ha et lett opplegg for de som ønsker å svinge seg i både pardans og ringdans - en fin anledning å lære seg noe nytt. Og husk - i seniordans brukes rød og blå bånd for å vite hvem som fører.  
Vi samles igjen for en god lunsj, og på ettermiddagen har man litt egentid før den store nyttårsfesten braker løs! Kveldens meny blir pinnekjøtt og svineribbe med godt tradisjonelt tilbehør, samt et stort og rikholdig dessertbord. Gled deg! Etter middag spiller igjen Sverre Eilertsen opp til dans og ved midnatt tar vi turen opp i hotellets øverste etasje for å få med oss fyrverkeriet over Leirvik by.

DAG 3        Stord Hotel - Bergen
Etter en herlig nyttårsfrokost setter vi kursen hjemover igjen. 


R E I S E F A K T A 
Nyttårstreff på Stord Hotell

3 dager/ 2 netter

30 des. 2019 - 1 jan. 2020

Pris per person kr. 4 750,-

Inkl. i grunnprisen
Bussreisen Bergen - Stord t/r 
2 netter i dobbeltrom på Stord hotell
Fullpensjon på hotellet inkl. Nyttårsfest! 
Seniordans for de som ønsker på formiddagen
Musikk ved Sverre Eilertsen 
 

Tillegg i prisen per pers.
Avbestillingbeskyttelse nok 500,-
Enkeltrom nok 700,-
Drikke til maten

Gebyr for postforsendelse kr. 75,- (ber bestilling).

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet

Avganger, Nyttårstreff Stord Hotell

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
30/12BussStord HotellMer enn 84 750,-Gå videre