Skip to main content

Påske i Hafslo, Eikum Hotell

Langt inne i Europas lengste og flotteste fjord, Sognefjorden, finner du Eikum hotell - sentralt plassert ved det idylliske Hafslovatnet og Jostedalsbreen. 
Her skal vi feire påsken 2021!

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under! 

 

 

 

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen - Hafslo, Eikum hotell

  Avreise fra Bergen busstasjon perrong P kl. 09:00 med påstigning på Åsane terminal kl. 09:15 og Knarvik skysstasjon kl. 09:30. Tar E39 videre nordover og med ferge fra Oppedal til Lavik. Det blir stopp for lunsj på Sande kro, før vi fortsetter videre forbi Førde, Skei og Fjærland til Hafslo. Her sjekker vi inn på Eikum Hotell hvor vi skal bo de neste dagene. Hotellet hadde 100 års dag i fjor, 2019 – og har i all sin tid vært i samme families eige. Ettermiddagen kan du bruke til å gjøre deg litt kjent både på hotellet og i området. Vi samles tidlig kveld for middag i hotellets restaurant.

 • Dag 2: Utflukt til Veitastrond

  Frokosten nytes før vi gjør oss klare til utflukt. I dag skal vi ta oss inn til Veitastrond, en liten men flott landbruksbygd som er omkranset av Jostedalsbreen nasjonalpark på tre sider. Bygda er også det største slettelandskapet i det tidligere Sogn og Fjordane, og kjent for høykvalitets osteprodukter.
  Her skal vi få omvisning og historiefortelling og kanskje vanker det noen smaksprøver også. Lunsj i samlet lag i Veitastrond eller omegn. Middag også i samlet lag tidlig kveld på hotellet.

 • Dag 3: Utflukt til Sogndal

  Vi koser oss på hotellet med frokosten, og etterpå gjør vi oss klare for en busstur ned til Sogndal, eller Sogndalsfjøra som tettstedet egentlig heter. Kjært barn har som kjent mange navn, og bygda er også kjent under navnet «saftbygda». Det er her i området Lerum holder til. Vi tilbringer formiddagen her hvor du kan handle i butikker eller rusle deg en tur på Fjordstien, en 1.5 km nydelig gang- og sykkelvei laget langsmed fjorden fra Loftesnes til Hagelin. Vi spiser lunsj sammen på Quality Hotel Sogndal før vi drar tilbake til Hafslo. Middag i samlet lag på hotellet tidlig kveld.

 • Dag 4: Hafslo - Bergen

  Etter en god frokost sjekker vi ut og gjør oss klar for avreise. Vi drar ikke samme rute tilbake, men videre forbi Sogndalsfjøra og Kaupanger til fergesambandet Mannheller - Fodnes. Vel i land kjører vi forbi Lærdal og inn i verdens (enn så lenge) lengste tunell - Lærdalstunellen. På andre siden stopper vi hos Sognaporten for å spise lunsj. Etterpå drar vi forbi både Gudvangen, Stalheim, Voss på vei inn til Åsane og Bergen.

Avganger, Påske i Hafslo, Eikum Hotell

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
1/4Eikum HotellMer enn 86 790,-Gå videre

Informasjon

REISEFAKTA  
4 dager / 3 netter  

Pris per pers. kr. 6 790,- 

Inkludert i grunnprisen per pers:  

 • Reisen med moderne turbuss t/r  
 • 3 netter på Eikum hotell, i delt dobbeltrom  
 • 3 middag, 3 frokost, 4 lunsj  
 • Utflukter som beskrevet  
 • Reiseleder fra Tide  

 
Evt. tillegg per pers.:  

 •  Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,- 
 • Enkeltromstillegg kr. 975,- 
   

Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling).  
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil.  
Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll.