Skip to main content

Påske i havgapet, Knutholmen

En annerledes påsketur, i hjertet av vestnorsk kystkultur!  

Rundt den lille vågen ligger sjøbodene tett i tett. Flere av dem er over 100 år gamle, men restaurert i nyere tid. Restauranten vi skal spise i er en slik gammel sjøbod, - fraktet fra Bergen i 1880. I puben finner vi en fortøyningspullert som ble satt ned i år 1810.  

Les mer i vårt dagsprogram og i reisefakta under! 

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen - Knutholmen

  Avreise fra Bergen busstasjon 09:00, og vi kjører innom Åsane og Knarvik for påstigende. Ferden går så videre nordover, via Oppedal-Lavik fergesambandet. Vi stopper i Lavik for en enkel lunsj, før vi fortsetter forbi Førde, via Svelgen og Bremanger til Kalvåg. Her finner vi sjarmerende Knutholmen – et fullverdig overnattings etablissement med en god restaurant og en pub med herlig atmosfære. Selve overnattingen er på hotellrom i sjøhus. Vi regner med å være fremme ettermiddag/ kveld. Til middag får vi servert deilig fiskesuppe med brød og smør..

 • Dag 2: Egentid til det du vil

  Dagen står til fri disposisjon. Etter nok en deilig frokost, har du kanskje lyst å unne deg litt deilig velvære på Carolas Buaspa & Sol? Et steinkast fra Knutholmen finner du ett nytt og unikt spa-anlegg som byr på innendørs sydenstemning. I sjøboden finnes den perfekte sandstrand hvor du kan nyte sola hele dagen. Store badestamper både inne og ute ved sjøkanten. Buaspa tilbyr også SPA-behandlinger, infrarød badstu, oksygen-bar, ansiktsmasker med mere. Vi samles til lunsj midt på dagen, og felles middag om kvelden.

 • Dag 3: Havfiske og krabbelag

  Etter en god frokost skal vi, om været tillater det, ta turen ut i havgapet med MS Haugefisk. Her er mye å se og mange historier som kan fortelles. Vi skal være med å dra krabbeteiner, og innholdet skal nytes på kveldens krabbelag! Vel fremme på land igjen blir det servert 2-retters varm lunsj, og etterpå har man tid til å se seg om i Kalvåg. Her er flere spennende butikker som blant annet selger egenprodusert sjokolade, kjoler og andre tekstiler, smykker, kunst med mere. Det blir sjømatsbuffet i samlet lag om kvelden.

 • Dag 4: Buavandring og sildesalteriet

  I dag skal vi holde oss på land. Etter vi har kost oss med frokost gjør vi oss klar for en historisk vandring gjennom 5000 år i Kalvåg. Vi skal rusle gjennom bygden, rundt vågen og legger inn et besøk på Vamråk sildesalteri. Sildesalteriet er i dag et museum, men det var Albert Vamråk som startet sildeforretning her i 1919. På dagen blir det 2-retters varm felles lunsj, og vi samles til middag om kvelden.

 • Dag 5: Knutholmen - Bergen

  Vi spiser frokost før vi må ta farvel for denne gang. Avgang fra Knutholmen kl. 10, og vi følger samme kjørerute tilbake til Bergen med et stopp i Sande for en enkel lunsj.

Avganger, Påske i havgapet, Knutholmen

AvreisedatoAvreisestedHotellLedige plasserFra pris
1/4KnutholmenMer enn 810 830,-Gå videre

Informasjon

REISEFAKTA 
5 dager / 4 netter  

Pris per pers. kr. 10 830,-  
 
Inkludert i grunnprisen per pers:  

 • Reisen med moderne turbuss t/r  
 • 4 netter på Knutholmen, i delt dobbeltrom 
 • 4 frokost, 4 middag, 5 lunsj 
 • Utflukter som beskrevet i program 
 • Reiseleder fra Tide Reiser 


Evt. tillegg per pers.:  

 • Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,- 
 • Enkeltromstillegg kr. 1125,- 

 
Gebyr for postforsendelse kr. 75 (per bestilling).  

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil.  
Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll.  

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.