Påske på Sjø og Land

Bli med over Sjø og land!
Vi inviterer til en virkelig innholdsrik og variert påskehelg sammen med andre reiseglade.
Vi skal med Fjord Lines flotte båt fra Bergen, via Hirtshals til Langesund. Vi sjekker inn for noen netter i det som regnes som Norges eldste by, Tønsberg. I følge Snorre var byen grunnlagt før år 871. Byen har et kulturelt mangfold hele sommeren med show og festivaler med kjente artister og skuespillere. Tønsbergs kulturliv er preget av byens rike historie og av stor aktivitet i fylkets nærings- og handelssentrum. Byen er også en av landets mest populære feriebyer sommerstid.
Her skal vi bo flott og sentralt. Vi skal ta turen med Color Lines båt over til Sverige og Strømstad. Vi drar til Nordbysenteret, utenfor byen, der du kan gjøre en god svenskehandel. Ferden tilbake til Bergen tar vi i vår moderne og komfortable turbuss.
 

Dagsprogram

DAG 1    Bergen – Hirtshals
Avreise fra Bergen busstasjon. Vi kjører til Hurtigrute kaien og sjekker inn på Fjord Lines flotte båt. På ettermiddagen kaster vi loss og kan hygge oss langs den vakre vestlandskysten. Der er flere kaféer om bord. Om kvelden samles vi til buffé-middag i Commander Restaurant.

DAG 2    Hirtshals - Langesund – Tønsberg 
Vi samles til frokost om bord og tidlig ettermiddag ankommer vi Langesund. Vi setter kursen mot Tønsberg der vi sjekker inn på det meget flotte Quality Hotell Tønsberg.  Klubben, som hotellet gjerne kalles, ligger flott til med gangavstand til alle sentrums fasiliteter og unik utsikt over havnen og Tønsberg Brygge. De ansatte gjør deres ytterste for at gjestene skal få et minnerikt opphold, og et sterkt ønske om å komme tilbake til Klubben. Om kvelden går de som ønsker det ut på byen sammen med reiseleder og spiser middag på en av byens restauranter. Det er og mulig å spise middag på hotellet.

DAG 3    Tønsberg - Sandefjord - Strømstad - Tønsberg 
Etter en god frokost kjører vi til Sandefjord og reiser med Color Lines MS "Color Viking", til Strømstad. Dette er et moderne skip med flere fasiliteter og taxfree-butikk. Overfarten tar kun litt over to timer. Strømstad (1676) er en liten by nord i Bohuslän, med en fantastisk skjærgård og flott natur. Strømstad ble i sin tid opprettet for at svenskene nord i Bohuslän ikke skulle reise til Norge for å handle. Det er skjebnens ironi som har ført til at flere hundre tusen nordmenn nå reiser dit for å handle. Med et av Nordens største kjøpesentre, er handelen mer rettet mot nordmenn enn de drøye 5000 innbyggerne i Strømstad. Det er nettopp til Nordbysenteret vi drar til for shopping før vi kjører til Moss og tar "Bastøferga" til Horten. Om kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

DAG 4    Tønsberg - Bergen
Etter en god frokost setter vi igjen kursen vestover, via Haukeli, Årsnes, Gjermundshavn, Venjanes, Hatvik og Os tilbake til Bergen. Beregnet ankomst er tidlig kveld.

 

REISEFAKTA

Varighet
4 dager/ 3 netter

Reiseperioder
18. - 21. april 2019


Pris
per person kr. 4.990,-

Inkludert i grunnprisen per pers.; 
* Reisen i komfortabel turbuss
* Båt og ferger
* 2 overnattinger i dobbeltrom på hotell
* 1 overnatting på båt, innvendig delt dobbel lugar
* 3 frokoster
* 1 buffet-middag inkludert drikke til maten
* 1 middag på hotell 
* Reiseleder fra Tide

Eventuelle tillegg per pers.: 
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
* Utvendig dobbellugar kr. 300,-
* Enerom og innv. enelugar kr. 1 400,-
* Enerom og utv. enelugar kr. 1 700,-

* Gebyr for postforsendelse kr. 75,- per bestilling.

Turen krever legitimasjon.

 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet