Bli med på en hyggelig vårtur til fjells!

I Peer Gynts rike skal vi bo på Wadahl høyfjellshotell, med en fabelaktig utsikt over Gålåvatnet, og et husorkester som varter opp med dansemusikk. 
Her blir også hyggelige opplevelser og aktiviteter. Vi nevner fjordårets suksesser som Bli-kjent tur, Bingo og Wadahl mesterskap i hesteskokasting.    

Les mer i vårt dag-til-dag program under! 

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen - Wadahl Høyfjellshotell

  Avgang fra Bergen busstasjon kl. 09:00, med påstigning i Åsane, Arna og Voss. Vi kjører videre på E16 forbi Flåm og Aurland, gjennom Lærdalstunellen og videre over Filefjell. Vi stopper på Filefjellstuene for en god lunsj, før vi tar Valdresflya opp til Vågåmo, og videre til Otta før vi ankommer Gålå og Wadahl Høyfjellshotell tidlig kveld. Etter innsjekk vil vi bli ønsket velkommen, og får informasjon om hotellet, området og programmet for dagene som kommer. Det blir samlet middag på kvelden, inkludert en aperitiff (alkoholfri). Etter middag spiller orkesteret opp for de danseglade!

 • Dag 2: Wadahl

  Vi har god tid og nyter frokosten. Denne formiddagen kan de som vil bli med på en «Bli-kjent-tur» til Utsikten, en fin spasertur på litt under 4 km. som varer ca. 2.5 timer. Underveis vil du bli fortalt om områdets historie og andre turforslag. Vel tilbake fra tur skal det smake godt med lunsj.
  Om ettermiddagen arrangeres det Wadahl-mesterskap i hesteskokasting, med kåring av Wadahl-mester og premiering. Middag serveres tidlig kveld, og etterpå kan du svinge deg til husorkesterets muntre toner.

  Vi tar forbehold om at små endringer i aktivitetstilbudene kan forekomme.

 • Dag 3: Wadahl

  Først frokost, og så kan den som ønsker denne formiddagen være med på en liten trimøkt! Ellers tilbringer man formiddagen slik man selv ønsker, før vi alle møtes igjen ved lunsjbordet.

  Om ettermiddagen kan du være med på Bingo i festsalen, hvor inntekten går til Røde Kors (bingo-blokk kjøpes av hver enkelt på stedet). Tidlig kveld benker vi oss ved middagsbordet, og det blir igjen dans for de danseglade utover kvelden.

  Vi tar forbehold om at små endringer i aktivitetstilbudene kan forekomme.

 • Dag 4: Wadahl - Bergen

  Vi spiser en rolig frokost før vi må gjøre oss klar for utsjekk og avreise. Vi drar tilbake via Lom og Skjolden med lunsjstopp hos Leikanger Fjordhotell. Vi regner med å være tilbake i Bergen sent på ettermiddagen.